Dit zijn de nieuwe Netflix-kerstfilms van 2020

Hoe leuk klassiekers als Home Alone ieder jaar ook weer zijn, soms heb je behoefte aan nieuwe kerstfilms. Netflix komt in 2020 weer met sterke en zoete verhalen. Dit is onze top 7.

Kerst zal anders zijn dit jaar. Minder familieverplichtingen, meer tijd om te bingewatchen. Met deze nieuwe kerstfilms kom je de feestdagen wel door.

1. Jingle Jangle: A Christmas Journey

Kerst of niet, deze heerlijk zoete film hebben we alvast bekeken. Jingle Jangle: A Christmas Journey is de ultieme portie feelgood zonder al te moeilijk gedoe, zoals het hoort in kerstfilms. Forest Whitaker speelt een ooit opgewekte speelgoedmaker, die jaren geleden is verraden door een leerling. Hij krijgt echter nieuwe hoop en energie als zijn nieuwsgierige kleindochter in zijn leven komt. Nu te zien op Netflix.

2. Holidate

Sloane (Emma Roberts) en Jackson (Luke Bracey) sluiten een pact om elkaars date te zijn voor al hun vakantiefestiviteiten. Geen romantiek, alleen plezier. Maar je weet hoe dit gaat in kerstfilms. Terwijl ze hun wederzijdse haat voor de cheesiness rond de feestdagen ontdekken, komen ze achter één ding waar ze allebei van houden: elkaar. Nu te zien op Netflix.

3. Operation Christmas Drop

Als je voor kerst alles al gezien hebt, kom je tijdens de kerstdagen uit bij Operation Christmas Drop. Een strikte politiek assistente valt voor een genereuze luchtmachtpiloot, terwijl ze zijn tropische basis en de kersttraditie van de luchtmacht wil opheffen. Klinkt afgezaagd, maar tijdens kerst is dat juist een zegen. Nu te zien op Netflix.

4. The Christmas Chronicles: Part Two

Een van de beste kerstfilms van de laatste jaren is Netflix Original The Christmas Chronicles, met Goldie Hawn en Kurt Russell. In 2020 is het tijd voor deel 2. In het eerste deel redden Kate (Darby Camp) en Teddy Pierce (Judah Lewis), kinderen van een overleden vader, kerst. Nu zijn er veel dingen veranderd. Kate is inmiddels een cynische tiener, die wegloopt tijdens de kerstvakantie met de nieuwe vriend van haar moeder en zijn zoon. Maar als de mysterieuze onruststoker Belsnickel dreigt de Noordpool te vernietigen en Kerstmis voorgoed te beëindigen, worden Kate en Jack onverwachts meegesleept in een nieuw avontuur met de kerstman (Kurt Russell). Nu te zien op de streamingdienst.

5. Dolly Parton’s Christmas on the Square

Dolly Parton in een kerstfilm, yes! Als Regina (Christine Baranski) naar huis terugkeert met het plan om het land van haar overleden vader aan een projectontwikkelaar te verkopen, ziet ze het licht – letterlijk – als een engel (Dolly Parton) haar overhaalt om van gedachten te veranderen. Nu te zien op Netflix.

6. The Princess Switch: Switched Again

Een van de meest bekeken kerstfilms in 2018 was The Princess Switch, die in 2020 een opvolger heeft gekregen. Margarets kroning tijdens de kerst verstoort haar liefdesleven. Haar dubbelgangster Stacy probeert haar te helpen, maar zal een derde lookalike hun plan verpesten? Nu te zien op Netflix.

7. Tudo Bem No Natal Que Vem

Ook in Brazilië wordt kerstmis gevierd en daar heeft niet iedereen evenveel zin in. Een familieman die een hekel heeft aan de feestdagen, belandt in een tijdlus waarin het voor altijd kerst is. Dan begint hij in te zien wat belangrijk is in het leven. Vanaf 3 december te zien op Netflix.

Meer kerstfilms op Netflix voor kerst 2020

Meer op zoek naar kerstfilms op Netflix die wat minder romantisch of zoetsappig zijn? Check dan deze top 5.

Reageer op artikel:
Dit zijn de nieuwe Netflix-kerstfilms van 2020
Sluiten