Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 24 dec 2019

5 nieuwe kerstfilms op Netflix en de serie Home for Christmas

Als je genoeg hebt van de oude kerstfilms die je al grijs hebt gedraaid, dan is Netflix in 2019 je grote vriend. Er is in december een reeks nieuwe kerstfilms- en series op de streamingdienst verschenen, met Home for Christmas als onze persoonlijke favoriet.

Nieuwe kerstfilms en -series op Netflix in 2019

Natuurlijk kun je op Netflix in december films als Christmas Chronicles, Elf en Pak van mijn Hart kijken. Ook de streamingdienst Disney+ staat sinds 2019 vol met kerstfilms. Maar als je het liefst een nieuwe film of serie kijkt, check dan dit nieuwe vijftal op Netflix.

1. The Knight Before Christmas

In The Knight Before Christmas komt een 14e-eeuwse ridder door magie in het het Ohio van vandaag terecht. Daar valt hij voor een lerares natuurkunde, die door haar verleden niet meer in de liefde gelooft. Heerlijk, dit soort kerstfilms behoort tot onze guilty pleasures. Goed nieuws voor de fans: die lerares in deze Netflix Original wordt gespeeld door Vanessa Hudgens.

2. Let it Snow

Let it Snow is een verfilming van het beroemde en gelijknamige boek. Een sneeuwstorm treft op kerstavond een kleine stad, met gevolgen voor vriendschappen, liefde en de toekomst van een groep scholieren. Er zijn meerdere kerstfilms met de titel Let it Snow, de versie uit 2019 vind je alleen op Netflix.

3. Home for Christmas

Naast nieuwe kerstfilms op Netflix vind je ook een heuse kerstserie. En wel eentje in Scandinavische stijl. Home for Christmas gaat over dertiger Joanne. In tegenstelling tot haar vrienden en familie is ze vrijgezel. De opmerkingen is ze zat, dus besluit ze in de adventperiode op zoek te gaan naar de man van haar dromen om met Kerstmis mee naar huis te nemen. Daar krijgt ze dus 24 dagen de tijd voor. Het plot klinkt misschien wat cheesy, maar deze zes afleveringen durende Noorse kerstserie is een verassend sterke dosis feel good.

4. Holiday Rush

Voor nog veel meer feel good op Netflix tijdens kerst 2019 kijk je Holiday Rush, die in het de categorie ‘kerstfilms voor de familie’ past. De film gaat over een alleenstaande vader die zijn goedbetaalde baan als dj verliest. Vlak voor kerst. Hoe moet hij zijn vier verwende kids nu van cadeau’s voorzien?

5. A Christmas Prince: The Royal Baby

Tijdens kerst krijgt Aldovia het ultieme cadeau: een koninklijke baby. Maar eerst moe koningin Amber har familie helpen met een koninklijk mysterie. Ook weer in de categorie ‘Netflix-kerstfilms voor het hele gezin’.

? Check ook: Banksy onthult street-art kunstwerk en video voor daklozen tijdens kerst

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 nieuwe kerstfilms op Netflix en de serie Home for Christmas
Sluiten