Dit is volgens voormalig James Bond acteur Pierce Brosnan de opvolger van Daniel Craig

Hij schijnt er al een tijdje klaar mee te zijn, maar volgend jaar is het dan eindelijk zover: de laatste James Bond film met in Daniel Craig als 007. Over wie de Engelsman moet gaan opvolgen, wordt al lange tijd hevig gediscussieerd. Vele namen zijn de revue gepasseerd, maar als het aan Pierce Brosnan ligt is er maar één man die geschikt is om de nieuwe topspion van MI6 te gaan worden: Tom Hardy.

De voormalig James Bond acteur, die tussen 1995 en 2002 vier keer te zien was als 007, heeft een duidelijke favoriet. De man die het stokje moet gaan overnemen van Daniel Craig is in zijn ogen niemand minder dan Tom Hardy. De acteur uit Londen heeft een uitstekende staat van dienst en werd al vaker genoemd als de nieuwe James Bond.

Volgens de wetenschap is dit meest (en minst) aantrekkelijk James Bond-acteur

Pierce Brosnan fan van Tom Hardy

Volgens Pierce Brosnan beschikt Tom Hardy over de juiste kwaliteiten om deze rol te vervullen. “Ik denk dat hij een goede Bond zou kunnen zijn. Ik zou hem graag willen zien in deze rol,” aldus Brosnan. Hij voegde daar vervolgens nog het volgende aan toe: “You need an actor who can put a bit of wiggle into it—that’s what makes Bond.”

Wat Pierce Brosnan hier precies mee bedoelt, is niet heel duidelijk. Daarnaast sprak hij ook nog zijn waardering uit over de huidige Bond. “Daniel Craig is een ongelofelijke Bond geweest. Hij is erg fysiek in zijn acteren en ziet er dodelijk uit. Als je hem ziet geloof je oprecht dat hij in staat is om iemand te doden,” aldus de viervoudig James Bond acteur.

Twijfels

Hoewel wij het roerend eens zijn met de uitspraken van Pierce Brosnan hebben we ook zo onze twijfels. Tom Hardy zou een fantastische James Bond kunnen zien, maar dan komen we bij het puntje leeftijd. Volgend jaar verschijnt de vijfentwintigste Bond film. Dit betekent dat we waarschijnlijk op z’n vroegst in 2022 een film krijgen met een nieuwe 007. Tom Hardy wordt dat jaar 45.

Time to go home ♠️⚔️?????♠️????????????????

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

James Bond op leeftijd

Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn, maar zijn twee voorgangers waren wel een paar jaar jonger toen ze aan dit avontuur begonnen. Mocht Tom Hardy het toch gaan worden, dan kan hij een voorbeeld nemen aan Roger Moore. De zevenvoudige Bond acteur maakte zijn spionnen debuut op zijn 46ste en wist het vervolgens gewoon twaalf jaar vol te houden.

Reageer op artikel:
Dit is volgens voormalig James Bond acteur Pierce Brosnan de opvolger van Daniel Craig
Sluiten