Alrik de Jong
Alrik de Jong Sport 19 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

De nieuwe James Bond is een game van Hitman-ontwikkelaar IO

Project 7 is de werktitel van een nieuwe James Bond-game. Duidelijk is dat Hitman-ontwikkelaar IO Interactive de videogame gaat maken.

Terwijl No Time To Die maar uitgesteld blijft worden, staat er alweer een James Bond-productie in de wachtrij. Ditmaal geen film, maar een game. En dat is een primeur.

Project 7: nieuwe James Bond-game op komst

Er is nog weinig bekend over de game. “Project 007 (werktitel) is een gloednieuwe James Bond-videogame met een geheel origineel verhaal. Verdien jouw 00-status in het allereerste digitale oorsprongsverhaal, dat wordt ontwikkeld en gepubliceerd door IO Interactive”, aldus het officiële Instagram-account van 007.

Dat is waar je het vooralsnog mee moet dan, maar er worden dit jaar nog meer details verwacht. Op welke consoles de nieuwe James Bond-game wordt uitgebracht, is ook nog niet bekend. Gezien de lancering van de nieuwe Xbox en PlayStation 5, lijkt het logisch dat de videogame hiervoor wordt geproduceerd.

Hitman-ontwikkelaar IO Interactive

Het fantaseren over de game is in ieder geval begonnen en het lijkt aannemelijk dat het om een avonturenspel gaat, waarbij je een schurk moet opsporen. IO Interactive is een Deense ontwikkelaar van computerspellen. Een van de bekendste games van het bedrijf is Hitman. In januari 2021 verschijnt het veelbelovende spel Hitman III. Check hieronder de gameplay, om alvast enigszins een beeld te kunnen vormen van Project 007.

Project 007 wordt de eerste officiële game binnen de franchise. Waarom is er nog nooit een videogame over ‘s werelds beroemdste fictieve geheim agent uitgebracht? Hoe kan het dat deze cash cow niet eerder is gemolken? In dit artikel wordt daar dieper op ingegaan.

Bij nieuwe informatie over de eerste officiële James Bond-game brengen we je op de hoogte. Hou ook de website van IO Interactive in de gaten.

🎬 Check ook: Deze Star Wars-acteur heeft zich gemeld als nieuwe 007

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De nieuwe James Bond is een game van Hitman-ontwikkelaar IO
Sluiten