Nieuwe emoji is slecht nieuws voor wie wel eens een dickpic verstuurt

Vroeger moesten we zelf met behulp van leestekens smiley’s en andere tekens in elkaar zetten, maar die tijd is al lang en breed voorbij. Tegenwoordig heb je toegang tot een gigantische bibliotheek vol smiley’s, dieren, eten, tekens en andere emoji. Je zou denken dat voor bijna alles inmiddels wel een plaatje is, maar niets is minder waar. Ook in 2019 gaan er weer nieuwe emoticons bij komen. 230 stuks om precies te zijn en eentje daarvan is nu al populair onder vrouwen die wel eens op een dickpic getrakteerd worden.

Zo rond de herfst gaan de nieuwe emoji verschijnen. Sommige daarvan zijn helemaal nieuwe objecten, eten en dieren. Daarnaast komen er ook meer variaties op bestaande icoontjes. Denk aan meer verschillende genders, huidskleuren en opties voor mensen met een beperking. Zo komt er een emoji voor een blindengeleidehond. Ook krijgen we meer keuze als het gaat om handgebaren en eentje daarvan gaat behoorlijk viral.

Een passend antwoord op een dickpic

We hebben het dan over onderstaande emoji. Een afbeelding die je het beste kunt omschrijven als het handgebaar voor “een klein beetje.” Dit gebaar wordt ook gebruikt door vrouwen om te insinueren dat een man een klein geslachtsdeel heeft. Vroeger moesten ze daarvoor een gifje of foto sturen, maar nu kunnen ze dat dus eenvoudig doen door middel van een emoticon. Zoals je verderop in dit artikel kunt zien, zijn veel vrouwen daar blij mee en maken mannen zich grote zorgen.

De aankondiging van de nieuwe emoji werd gedaan door Unicode Consortium. Deze instantie zorgt ervoor dat alle emoji beschikbaar zijn op verschillende apparaten. Er zijn soms verschillen, maar dankzij Unicode Consortium zijn ze grotendeels gelijk op ieder apparaat en besturingssysteem.

Kath Barbadoro on Twitter

FINALLY a small dick emoji https://t.co/TTvzP609Xv

[L]e[S]e[D]i on Twitter

Ladies are gonna abuse this emoji, if y’all know what I’m talking about. https://t.co/48SZS2dXlI

bletchley punk on Twitter

tinder DMs about to get amazing https://t.co/Fp3rhqfmm7

Afro Smash on Twitter

It’s over for us men Any argument with a woman they just reply with this and we’ve lost https://t.co/uY8YBqtNQg

Sarah👾 on Twitter

Thank you for indirectly making males think twice before sending dick pics 🙏 https://t.co/RkltSukpvN

dom luszczyszyn 👀 on Twitter

girl group chats about to get 50% more savage https://t.co/UPp7QTgtXI

s on Twitter

girls and gays… how many feelings are we bout to hurt https://t.co/qR3xUhoCvI

Nieuwe emoji

De nieuwe emoticons gaan ergens deze herfst op je telefoon verschijnen, maar wanneer precies is afhankelijk van je toestel. Het is dus een kwestie van afwachten, tenzij je een ouder Android toestel gebruikt. Bij dit besturingssysteem komen de nieuwe emoji tegelijk met een nieuwe Android update. Als je een toestel gebruikt dat geen nieuwe versie van Android krijgt, kun je de nieuwe emoticons dus wel vergeten.

Benieuwd naar de 230 nieuwe emoji? Bekijk dan onderstaande video of klik hier.

🙌 First Look: All 230 New Emojis for 2019

The final emoji list for 2019 has now been published and here they are! All 230 new emojis coming in 2019 are in this video, with sample images created by Emojipedia. Popular additions include a flamingo, guide dog, a mix of skin tones for people holding hands 👭👫👬, a sloth, white heart, waffle, and more.

Reageer op artikel:
Nieuwe emoji is slecht nieuws voor wie wel eens een dickpic verstuurt
Sluiten