Nieuwe Dragon Ball Super film bij Pathé en Vue!

De kans is erg groot dat jij als tiener ook graag naar Dragon Ball Z keek. Een serie die met momenten erg over-the-top kon zijn, maar daardoor juist zo leuk was. Mocht jij nog steeds weleens verlangen naar die epische gevechten van toen dan hebben we goed nieuws voor je. Er is onlangs een nieuwe Dragon Ball Super film uitgekomen en deze zal eind januari ook in de Nederlandse bioscopen vertoond worden.

Dragon Ball Super: Broly

Ondanks dat het gigantisch populaire Dragon Ball Z alweer meer dan 15 jaar van de buis is hebben Goku en zijn vrienden niet stil gezeten. In 2015 ging namelijk Dragon Ball Super van start. Dit is een geheel nieuwe serie waarin zo’n beetje alle bekende personages weer te zien zijn. Aangezien ook dit een succes werd is er onlangs ook een bioscoopfilm rondom Dragon Ball Super verschenen. In Japan was het spektakel al een paar maanden te zien en heeft daar vanwege de hoge bezoekersaantallen enkele records weten te verbreken.

In dit nieuwe verhaal moeten Goku en Vegeta het opnemen tegen Broly, een extreem sterkte saiyan die ook al in eerdere films te zien was. Gezien zijn enorme kracht zit de film boordevol spectaculaire duels. Tevens zullen er een aantal andere oude bekenden hun opwachting maken. Wie dat zijn zullen we nog niet verklappen, maar een paar zijn er eigenlijk al in de trailer te zien:

Dragon Ball Super: Broly Movie Trailer (English Dub Reveal) Exclusive – Comic Con 2018

Dragon Ball Super lives on with Dragon Ball Super: Broly. The twentieth Dragon Ball film hits theaters in North American in January 2019. Check out our exclusive* first look! *This is an IGN timed exclusive. Anime Expo in 2 Minutes: https://www.youtube.com/watch?v=jH3bL-sDkRk Attack on Titan S3 Premiere Reaction: https://www.youtube.com/watch?v=ATiDoHeoGFE Subscribe to IGN for more!

Nederlandse release

In tegenstelling tot eerdere Dragon Ball Z films komt Dragon Ball Super: Broly wel naar de Nederlandse bioscoop. Wat ons betreft de ultieme kans om die nostalgische gevechten (en vergezochte Super Saiyan transformaties) weer eens te kunnen herbeleven. De film zal onder andere bij Pathé, Vue en Kinepolis te zien zijn. Je kunt hierbij zowel voor de originele Japanse als Engels gesproken versie kiezen. Dragon Ball Super: Broly zal op 24 januari uitkomen!

Reageer op artikel:
Nieuwe Dragon Ball Super film bij Pathé en Vue!
Sluiten