‘De nieuwe Conor McGregor’ laat zich zien met gruwelijke knock-out

Het grootste UFC-nieuws van afgelopen weekend was natuurlijk het pensioen van Conor McGregor. Je zou daardoor bijna vergeten dat er nog gewoon gevochten werd. Ondanks de pandemie gaat de UFC gewoon door en dat leverde afgelopen weekend een tweetal spectaculaire knock-outs op.

In Las Vegas gingen de handschoenen weer aan. Ditmaal voor UFC 250. Het evenement stond vooral in het teken van de zoveelste titelverdediging van Amanda Nunes. Toch ging het na afloop vooral over Cody Garbrandt en Sean O’Malley. De voormalig kampioen en de nieuwe McGregor wonnen hun partij namelijk op spectaculaire wijze.

Knock-out in blessuretijd

We beginnen bij Cody Garbrandt die voor de tiende keer in zijn carrière een partij won op knock-out. En wat voor eentje! Vlak voordat de buzzer ging die het einde van de ronde aangeeft, sloeg de Amerikaan genadeloos hard toe. Tegenstander Raphael Assuncao dacht veilig te zijn, maar kreeg in de slotseconden een snoeiharde rechter op zijn kaak. Daarna was het direct klaar.

UFC talent maakt indruk

Voordat Cody Garbrandt toesloeg, ging het vooral over Sean O’Malley. Hij is één van de opmerkelijkste en meeste talentvolle vechters binnen de UFC. O’Malley verloor nog nooit een MMA-gevecht en boekte afgelopen weekend zijn vierde UFC-overwinning. Met zijn bijzondere stijl wist hij zich in de eerste ronde al te ontdoen van tegenstander Eddie Wineland. En hoe!

Deze heerlijke knock-out is slechts het topje van de ijsberg. Sean O’Malley oogt misschien wat slungelig, maar onderschat hem niet. Deze blowende bonenstaak heeft vele wapens en hij weet hoe hij ze moet gebruiken. Ondanks zijn pas prille carrière kun je al een aardige highlight video vol met spectaculaire knock-outs maken. Sean O’Malley kan maar zo de volgende UFC-ster gaan worden.

En misschien wel de nieuwe Conor McGregor. Ze hebben beiden een Ierse achternaam, een flinke tattoo op hun borst, een bijzondere stijl, scoren keiharden knock-outs en zijn niet op hun mondje gevallen.

Conor McGregor met pensioen

Ondanks dat UFC 250 een event was vol hoogtepunten, ging het dit weekend vooral over Conor McGregor. De Ier heeft namelijk voor de derde keer in vier jaar aangekondigd dat hij met pensioen gaat. Waarom hij dit doet (en wat de echte reden is) lees je hier.

Reageer op artikel:
‘De nieuwe Conor McGregor’ laat zich zien met gruwelijke knock-out
Sluiten