Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 16 augustus 2019

Nieuw op Netflix: alle films en series in de tweede helft van augustus

De liefhebber van films en series kan in de tweede helft van augustus zijn of haar hart ophalen. Netflix is druk bezig de tweede helft van augustus memorabel te maken met tal van interessante titels. Een aantal titels zullen zeker opvallen, maar daarmee is niet gezegd dat de overige titels niet interessant zouden zijn.

Nieuw op Netflix: films en series in de tweede helft van augustus

Waar je ongetwijfeld blij van zult worden is de aankondiging van het tweede seizoen van Mindhunters. De psychologische benadering van de moordzaken lijken succesvol. Ook de liefhebbers van 13 Reasons Why kunnen opgelucht ademhalen: het derde seizoen is vanaf 23 augustus te bekijken via de streamingdienst. De belangrijkste films en series die je in de tweede helft van augustus kunt gaan bekijken zetten we in ieder geval voor je op een rij

Mindhunter seizoen 2

MINDHUNTER | Season 2 | Official Trailer

HISTORY. PATTERN. PROFILE. MINDHUNTER SEASON 2. ALL EPISODES. AUGUST 16. SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with over 151 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Voor de echte liefhebber was het een ware beproeving, maar het geduld loont. Vanaf 16 augustus brengt Netflix het tweede seizoen van de succesvolle serie Mindhunter. In grote lijnen gaat de serie over de begindagen van het psychologisch onderzoek naar seriemoordenaars en wat hen drijft. In seizoen 2 is dat niet veel anders. Zoals ook in het eerste seizoen proberen FBI-agenten Holden Ford en Bill Tench de dader te pakken door middel van een daderprofiel op te stellen. Zo kunnen ze erachter komen wat de volgende stap zal zijn die hij/zij zal zetten, ze willen hem/haar die stap natuurlijk voor zijn. Interessant is dat de echte Atlanta Child Murderer ook zo is opgepakt; de politie voorspelde dat hij zijn volgende lichaam in een rivier zou lozen, en zo geschiedde. Daardoor konden ze zijn auto identificeren en werd in die auto het DNA van meerdere slachtoffers gevonden. Vanaf 16 augustus op Netflix.

8 Mile

8 Mile Official Trailer #1 – (2002) HD

8 Mile movie clips: http://j.mp/1CM8Nah BUY THE MOVIE: http://amzn.to/rShjp3 Don’t miss the HOTTEST NEW TRAILERS: http://bit.ly/1u2y6pr CLIP DESCRIPTION: A young rapper (Eminem) struggles to seize an opportunity within his bleak life but his problems threaten to weigh him down.

De film van Eminem begint zo langzamerhand een echte klassieker te worden. Het goede nieuws, het is het type film wat zelden tot nooit gaat vervelen. We zien Jimmy (Eminem) net nadat hij zijn relatie met zijn vriendin heeft beëindigd en bij zijn moeder intrekt. Het lijkt een leven zonder veel perspectief te zijn. Zij is aan de drank en woont samen met haar werkloze vriend, een oude klasgenoot van Jimmy. De enige kans die Jimmy heeft om uit dit trailertrash-bestaan te ontsnappen, zijn de rap-battles die in de buurt worden gehouden. 8 Mile is een intens portret van verstoorde gezinsverhoudingen aan de onderkant van de Amerikaanse maatschappij, gecombineerd met Eminems onweerstaanbare rap-talent. Het nummer Lose Yourself won een Oscar voor Beste Song en wordt nog steeds beschouwd als een van de beste hiphopnummers in de geschiedenis. Vanaf 16 augustus op Netflix.

The Conjuring

The Conjuring – Official Main Trailer [HD]

http://www.facebook.com/TheConjuringMovie http://theconjuringmovie.com In theaters July 19th. Before there was Amityville, there was Harrisville. Based on a true story, “The Conjuring” tells the horrifying tale of how world renowned paranormal investigators Ed and Lorraine Warren were called upon to help a family terrorized by a dark presence in a secluded farmhouse.

Als je gek bent op thrillers met een sterk horror-element, dan is The Conjuring jouw film. In de film staat de verhuizing van de familie Perron naar Harrisville centraal. De verhuizing verloopt soepel op één ding na, de hond Sadie wil met geen enkele mogelijkheid het nieuwe huis in. Na de eerste nacht in het huis ontdekt Carolyn (Lili Taylor) een blauwe plek op haar been waarbij ze geen idee heeft hoe ze eraan komt. De kinderen willen de hond begroeten, maar ze is nergens te vinden. Na een korte zoektocht vinden ze de hond dood in de tuin. Er blijven rare dingen gebeuren in het huis. Alle klokken stoppen elke nacht precies om 03:07 en Carolyn hoort hand geklap en gegiechel uit de lege kamers. De familie is radeloos en schakelt de hulp in van Ed Warren (Patrick Wilson) en zijn helderziende vrouw Lorraine (Vera Farmiga). Ed en Lorraine onderzoeken het huis en de geschiedenis ervan. Ze komen erachter dat het huis ooit toebehoorde aan een van hekserij beschuldigde vrouw. Daarnaast vinden ze allerlei rapporten over latere zelfmoorden en moorden die in direct verband staan met het huis. Vanaf 28 augustus op Netflix.

Psycho

Psycho (1998) – Original Trailer

A young female embezzeler arrives at the Bates Motel, which has terrible secrets of it’s own. Directed by: Gus Van Sant. Cast: Vince Vaughn, Anne Heche, Julianne Moore, Viggo Mortensen, William H. Macy, Philip Baker Hall. Release Date: December 4, 1998.

Alfred Hitchcock is uiteraard de geestelijk vader van deze klassieker, maar de remake uit 1998 is ook zeker niet onaardig. Gus van Sant nam in 1998 de term ‘remake’ zeer letterlijk door Psycho shot voor shot opnieuw te filmen. De zwartwit klassieker van Alfred Hitchcock zou nu in kleur worden gemaakt. Van Sant veroorloofde zich wel wat vrijheden om bepaalde shots langer te laten duren, om het effect te krijgen wat Hitchcock destijds voor ogen had. Verder moest alle hetzelfde zijn. Die benadering werd niet door iedereen in dank afgenomen, maar het resultaat is er niet minder om. 16 augustus op Netflix.

Spider-Man: Into The Spider-verse (2018)

SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE – Official Trailer (HD)

What makes you different is what makes you Spider-Man. Watch the new Spider-Man: Into The #SpiderVerse trailer now – in theaters this Christmas.

Peter Parker is de enige Spider-Man, op de Spider-Men zijn in het multiversum dat bekend staat als ‘The Spider-Verse’ na. Nadat de jonge Miles Morales gebeten wordt door een radioactieve spin, ziet hij Spider-Man in een gevecht met Kingpin gedood worden. Miles ziet zijn held voor zijn ogen sterven en zweert wraak. Kingpin moet hoe dan ook eenzelfde lot ondergaan. Waar Miles zich niet van bewust is, is dat er nog een andere Peter Parker bestaat in een andere dimensie. 19 augustus op Netflix.

Het volledige overzicht

16-aug Mindhunter (S02)
Sextuplets
Diagnosis (S01)
Invader Zim: Enter The Florpus
Super Monsters Back To School
The Little Switzerland
It’s kind of a funny story
Hannibal
The 40-year-old Virgin
Psycho
8 Mile
Blue Crush
Frontera Verde (S01)
La víctima número 8 (S01)
Better Than Us (S01)
La Pequeña Suiza
45 revoluciones (S01)
QB1: Beyond the Lights (S03)
18-aug The Conjuring
19-aug Spider-Man: Een nieuw universum
20-aug Simon Amstell: Set Free
Free Willy
21-aug Hyperdrive (S01)
American Factory
Oh Baby
22-aug Love Alarm (S01)
Downsizing
23-aug Hero Mask: Part II
13 Reasons Why (S03)
Miss Sloane
Downsizing
El Pepe, una vida supreme
Rust Valley Restorers (S01)
24-aug Final Score
27-aug Million Pound Menu (S02)
Trolls – Door met de beat (S07)
29-aug Falling Inn Love
Workin’ Moms (S03)
30-aug The Dark Crystal: Age of Resistance
Mighty Little Bheem (s02)
Carole & Tuesday (S01)
13 Geboden (S01)
Vis a Vis (S03)
31-aug Hotel Transylvania (S01)

Netflix-Nederland

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix: alle films en series in de tweede helft van augustus
Sluiten