Redactie
Redactie Health 8 januari 2018

Nieuw op Manners: Get Fit – complete workouts, oefeningen en motivatie-tips

Wat voor training ga je doen? Hoe voer je fitness oefeningen uit? Waar haal je de juiste motivatie vandaan? En hoe ga je om met voeding? In deze gloednieuwe videoserie behandelt personal trainer en fitness goeroe Oswin Beingsick de belangrijkste onderwerpen en legt hij haarfijn fitness schema’s uit: van beginnend tot en pro. 

Oswin is bekende naam in het wereldje. Zo heeft hij al meer dan een decennium ervaring in personal training, runt hij zijn eigen sportschool Atelier de Fer, is hij columnist geweest voor De Telegraaf, Sp!ts en Story en heeft drie boeken geschreven waaronder Jouw Personal Trainer. Ook was hij trainer voor programma’s zoals Hollands Next Top Model en Operatie NL Fit. Hij geeft op regelmatige basis lezingen over sport en voeding.

De workout: beginnen met fitness

We beginnen met een basis fitness circuit. Al deze oefeningen doe je op basis van je eigen lichaamsgewicht en zijn vooral bedoeld om je spieren (opnieuw) aan het werk te zetten. De volledige workout check je hieronder.

De oefening: dip

Met de dip train je de achterkant van je bovenarmen. Een spiergroep die van pas komt bij veel oefeningen, maar ook voor een flinke groei van je bovenarmen kan zorgen. Hoe je de oefening uitvoert, check je in de onderstaande video.

Fitness motivatie

No pain, no gain. Wie een sterker lichaam wil creëren, moet hard werken. Droger trainen, spiermassa opbouwen, een betere conditie krijgen: het gaat absoluut niet vanzelf. De juiste aanpak begint met het vinden van motivatie. In de onderstaande video legt Oswin uit waar hij zijn motivatie vandaan haalt en hoe jij de juiste motivatie kunt vinden.

Manners Get Fit community

Fitness & Voeding is een belangrijker pijler van Manners. Omdat we graag onze kennis – samen met dat van specialisten – met jou delen, hebben we een een Facebook-pagina opgericht waar je dagelijkse trainingen, motivatie-tips en interessante weetjes omtrent voeding vindt. De grootste kennis loopt daarentegen in de sportschool rond, dus bovenal willen wij graag jou betrekken zodat we samen slimmer én sterker worden. Onderdeel worden van de Get Fit by Manners-community, doe je hier!

Reageer op artikel:
Nieuw op Manners: Get Fit – complete workouts, oefeningen en motivatie-tips
Sluiten