SpongeBob Squarepants prequel in de maak: Kamp Koral

Mocht je nog steeds met weemoed terug denken aan de dagen dat SpongeBob Squarepants een vast item op televisie was, dan mag je in je handen knijpen. Nickelodeon heeft namelijk zijn akkoord gegeven voor de productie van een prequel van de populaire hitserie, Kamp Koral. En ja, deze tekenfilmserie is ook voor volwassenen heerlijk vermaak.

Kamp Koral: een SpongeBob Squarepants prequel

De prequel beslaat in totaal maar liefst dertien afleveringen en is gebaseerd op de populaire animatieserie SpongeBob SquarePants. Volgens de website Deadline krijgt de serie voorlopig de werktitel Kamp Koral. De serie draait uiteraard om het belangrijkste karakter SpongeBob Squarepants, die op kamp is. De serie laat zien wat er met Spongebob, Patrick en Meneer Krabs gebeurde voordat zij in het onderwaterdorp Bikinibroek aankwamen.

spongebob squarepants, prequel, kamp koral, nickelodeon

Dat Nickelodeon de hitserie nieuw leven wil inblazen, bleek al eerder uit de aankondiging van een spin-off van SpongeBob. Volgens de nu bekend gemaakte plannen zou de productie van de prequel-serie Kamp Koral deze maand al starten.

Naast nieuwe serie ook een nieuwe film

Van SpongeBob verschenen er eerder al twee films: The SpongeBob SquarePants Movie en Sponge Out of Water. Voor volgend jaar staat er nog meer gepland. Dan komt er een andere film beschikbaar, It’s a Wonderful Sponge genaamd. Vorig jaar overleed Stephen Hillenburg, de geestesvader van de vrolijke spons. Lees hier het verhaal van de marien bioloog die striptekenaar werd.

Reageer op artikel:
SpongeBob Squarepants prequel in de maak: Kamp Koral
Sluiten