Nice! The North Face komt met duurzame accessoires voor onderweg

Hé vriend, zie jij wel genoeg van de wereld? Trek je er wel genoeg op uit? Of wordt je tegengehouden doordat je geen propere tassen hebt om al je meuk in mee te nemen? Als dat laatste het geval is, hebben we een fraaie mededeling voor je. Afkomstig van Manners, mede mogelijk gemaakt door The North Face.

The North Face X RÆBURN

The North Face heeft namelijk de handen ineengeslagen met de Britse designer RÆBURN. En die Raeburn, die heeft iets met duurzaamheid. Dit levert een serie producten op die gemaakt zijn van gerecyclede tenten. Hiermee lanceert het outdoormerk zijn eerste duurzame collectie. Aangezien dit het toffe design alleen maar ten goede komt, kunnen we spreken van een dubbele win. Dat doen we dan ook: het is een dubbele win.

De collectie bestaat uit drie opvallende producten: de Drawstring bag, Rae bag en Tote bag. Alledrie voorzien van de iconische RÆBURN-tagline: ‘REDUCED, REUSED, RECYCLED, RÆBURN’. Deze tagline weerspiegelt de focus van de creatieve fashionstudio op het gebruik van overtollige materialen en het terugdringen van afval. Op deze manier wordt er zo duurzaam mogelijk geproduceerd, terwijl de kwaliteit gewaarborgd blijft.

STIJLVOL X DUURZAAM

Elke tas is geheel uniek, zowel in kleur als detail. Enkel en alleen afhankelijk van welke tent uit de The North Face-collectie is gebruikt. Het mooiste is dat innovatieve aanpak in combinatie is met een unieke balans van high-concept, toegankelijkheid en draagbaarheid.

Christopher Raeburn is trots om mee te mogen werken aan dit toffe en bijzonder project. Hij ziet de overeenkomst tussen zijn merk en The North Face en hij is blij om zo een positieve verandering in de fashion en travel sector te bewerkstelligen.

De tassen zijn al een tijdje koop en aan jou als sympathieke baas om hier je euro’s tegenaan te gooien. Met prijzen die variëren tussen de 90 en de 150 euro valt de prijs ook alleszins mee. Je koopt ze hier.

Reageer op artikel:
Nice! The North Face komt met duurzame accessoires voor onderweg
Sluiten