Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 28 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Neymar maakt Netflix-debuut in La Casa de Papel: ‘Droom komt uit’

Neymar wil naar FC Barcelona, maar Paris Saint-Germain houdt dat tegen. Toch komt een Spaanse droom uit voor de even geniale als vervelende voetballer uit Brazilië; hij maakt zijn Netflix-debuut in de populaire serie La Casa de Papel.

Neymar in La Casa de Papel

Als je het derde seizoen van La casa de Papel nog niet hebt gezien, moet je even goed opletten tijdens aflevering zes en acht. En anders moet je die even terugkijken. Vandaag verschenen er aangepaste afleveringen waarin Neymar te zien is als monnik. “Mijn droom is uitgekomen door in mijn favoriete Netflix-serie een rol te spelen”, aldus de stervoetballer van het Franse Paris Saint-Germain.

CENAS DE NEYMAR em LA CASA DE PAPEL

●GothamCenter https://www.facebook.com/GothamPortal ● GOTHAM BRASIL https://www.youtube.com/channel/UCeONJCaeXU-Qzxq_MtJT_-A/featured Grupo Gotham no Facebook: https://www.facebook.com/groups/GothamBr Email: [email protected]

Het derde seizoen van La Casa de Papel staat al sinds 19 juli online, maar daarin was Neymar nog niet te zien. De makers knipten namelijk de scènes met de Braziliaanse voetballer eruit nadat hij eerder dit jaar werd beschuldigd van verkrachting. Nu de zaak wegens gebrek aan bewijs is geseponeerd, werd besloten de afleveringen met Neymar alsnog toe te voegen.

La Casa de Papel, de serie die in 2017 debuteerde op de Spaanse zender Antena 3 en vervolgens door Netflix werd bewerkt, is de populairste niet-Engelstalige serie van de streamingdienst. De opnames van de vierde reeks zijn al gestart. Lees hier meer over de transferperikelen rond Neymar.

Sierd de Vos

La Casa de Papel en voetbal gaan sowieso goed samen. Voordat Neymar te zien was in het derde seizoen van de serie, werd de clowneske Nederlandse commentator Sierd de Vos al in de spotlights gezet door Netflix. Lees en luister hier hoe El Sierd Nederland klaarstoomde voor het derde seizoen. Uiteraard vanuit vanuit zijn natuurlijke omgeving: het commentaarhok. In het Philips Stadion nam hij plaats achter de microfoon en het resultaat is hilarisch.

? Check ook: Sjaak Swart in hipster fotoshoot: ‘Zal wel een verkooprecordje worden’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Neymar maakt Netflix-debuut in La Casa de Papel: ‘Droom komt uit’
Sluiten