New Balance sneakers met korting: 7 vette modellen in de online sale

Thuisisolatie of niet, schoenen shoppen is altijd een goed idee. Check deze zeven New Balance sneakers die je in de online sale koopt met dikke korting.

Vorige week schotelden we je zeven paar Nike schoenen met korting voor. Deze week New Balance sneakers, want ook daar is online sale.

1. X-Racer

new balance sneakers, korting, online sale, x-racer
(Afbeelding: NewBalance)

Om te beginnen met het model X-Racer, verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Je krijgt 50 procent korting op deze New Balance sneakers en betaalt nu nog maar 50 euro. Het model is geïnspireerd op een vergelijkbare hardloopschoen uit de jaren 90.

2. 997H

online sale, korting, new balance
(Afbeelding: NewBalance)

Dan de New Balance 997H. Niet de meest bekende sneakers, wel stijlvol en ingetogen. Je krijgt 33 euro korting en betaalt nu 77 euro voor dit model. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

3. New Balance 997 Sport

new balance sneakers, korting, online sale, 997 sport
(Afbeelding: NewBalance)

Door naar een paar premium New Balance sneakers. Het model 997 is een lifestyle-schoen die je dankzij de comfortabele zool en extra grip ook kunt gebruiken als wandelschoen voor de wat kortere afstanden. In de online sale afgeprijsd van 140 naar 98 euro. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

4. 615

New Balance 615, online sale
(Afbeelding: NewBalance)

Als je dan toch aan het shoppen bent: voor het model New Balance 615 betaal je in de online sale slechts 48 euro. Verkrijgbaar in twee kleuren.

5. De voorganger van de 997 Sport

new balance 997 sport, sneakers, korting, online sale
(Afbeelding: NewBalance)

Deze versie van de New Balance 997 Sport is de voorganger van de nummer 3 in dit rijtje. Je krijgt 40 procent korting, waardoor je de sneakers nu voor 66 euro koopt. Verkrijgbaar in drie kleuren.

6. COMP 100

new balance sneakers, korting, sale
(Afbeelding: NewBalance)

Een veel klassieker model van New Balance ga je niet vinden. Simpel, minimalistisch, degelijk en tegenwoordig weer uniek tussen al die enorme ‘dad shoes’. In de online sale afgeprijsd van 120 naar 84 euro.

7. New Balance 801

nb 801
(Afbeelding: NewBalance)

Als je op zoek bent naar een paar comfortabele wandelschoenen voor op verschillende terreinen, weet dan dat je nu 40 euro korting krijgt op deze New Balance sneakers. Het model 801 is gebaseerd op de eerste all-terrain schoen van Nike uit de jaren 90. Je betaalt in de online sale 60 euro voor deze stappers. Verkrijgbaar in vier kleuren. Toegegeven: er zijn professionelere hardloopschoenen, maar niet voor dit geld.

Meer New Balance sneakers met korting

Er zijn meer New Balance sneakers met korting beschikbaar in de online sale. Wij hebben de modellen naast stijl ook geselecteerd op het aantal beschikbare maten. Bekijk hier het volledige overzicht.

Reageer op artikel:
New Balance sneakers met korting: 7 vette modellen in de online sale
Sluiten