Alrik de Jong
Alrik de Jong Style 17 jun 2020

New Balance-sneakers met fikse korting: 7 vette modellen in de sale

New Balance geeft tot 50 procent korting op sneakers. Jee vindt vette premium modellen terug in de ‘end of season sale’.

Altijd als we lezen dat New Balance sneakers in de uitverkoop gooit, hopen we altijd op de 990. Maar helaas, dat model nog altijd 200 euro. Niet getreurd: we hebben de parels voor je van de bodem gevist.

1. New Balance X-Racer (50 procent korting)

new balance, x racer, korting, sneakers, end of season, sale
(Afbeelding: NewBalance)

Mintgroen en paars is een lekkere kleurcombinatie die je veel ziet in 2020. Ook op deze X-Racer sneakers, die gebaseerd zijn op hardloopschoenen uit de jaren 90. Dankzij de ABZORB dual-density middenzool lopen deze schoenen extra comfortabel. Tijdens de ‘end of season sale’ krijg je 50 procent korting op dit model en betaal je slechts 60 euro.

2. New Balance 860 (20 procent korting)

new balance 860, dad shoes, korting, sale
(Afbeelding: New Balance)

Oké, het zijn niet de ultieme dad sneakers, zoals de 990, maar met de New Balance 860 kom je aardig in de buurt. Afgeprijsd van 120 naar 96 euro.

3. New Balance Fresh Foam 850 All Terrain (50 procent korting)

all terrain schoenen NB
(Afbeelding: NewBalance)

Als je op zoek bent naar goede wandelschoenen, dan hoef je niet direct enorme bergschoenen aan te schaffen. De naam zegt het al, met de Fresh Foam 850 All Terrain kun je ieder terrein aan. Comfortabele en stevige wandelschoenen, en dan ook nog met stijl. Je koopt ze in de ‘end of season sale’ voor de helft van het geld en betaalt nu nog maar 65 euro. Verkrijgbaar in drie kleurencombinaties.

4. Silver Metallic X-Racer (40 procent korting)

new balance, x racer, korting, sneakers, end of season, sale
(Afbeelding: NewBalance)

Onze favoriet uit het rijtje is de Silver Metallic X-Racer, die verkrijgbaar is in drie verschillende kleurvarianten. Deze New Balance-sneakers zijn met 40 procent afgeprijsd in de ‘end of season sale’ en je betaalt nu nog 77 euro. Check een aantal reviews van deze schoenen op YouTube en je ontdekt dat dit een koopje is.

5. All Coasts 232 (20 procent korting)

(Afbeelding: NewBalance)

New Balance heeft een skateboardlijn, met daarin vette sneakers. Het bovenstaande model, All Coasts 232, is afgeprijsd van 65 naar 52 euro. Mocht jouw maat er niet meer tussen zitten, weet dan dat er meerdere modellen uit de skateboardlijn zijn afgeprijsd in de ‘end of season sale’.

6. New Balance X-90 (30 procent korting)

end of season sale, korting, sneakers
(Afbeelding: NewBalance)

In de ‘end of season sale’ afgeprijsd van 140 naar 98 euro.

7. 997 Sport (40 procent korting)

new balance 997 Sport, sneakers, korting, end of season sale
(Afbeelding: New Balance)

Deze New Balance-sneakers met korting behoren tot de populairste modellen van de afgelopen jaren. In verschillende kleuren nu afgeprijsd van 110 naar 77 euro.

Nike sneakers in de sale

Naast New Balance strooit ok Nike met korting op sneakers. Eerder deze week werden deze modellen al afgeprijsd. Hou Manners morgen (18 juni) in de gaten voor een nieuwe kortingscode.

Reageer op artikel:
New Balance-sneakers met fikse korting: 7 vette modellen in de sale
Sluiten