Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 13 feb 2020

New Balance komt na Nike en Adidas ook met Gore-Tex sneakers

New Balance volgt Nike en Adidas met Gore-Tex sneakers. Het model MW880 heeft een weerbestendige upgrade gekregen en dat is zeker niet onhandig in een land als Nederland.

Ze behoorden tot de sneakers van het jaar, deze Nike Air Force 1 Gore-Tex. Het is populair om met warme en droge voeten stijlvol voor de dag te komen. Ja, logisch eigenlijk. Dit is de New Balance MW880 GORE-TEX.

New Balance MW880 GORE-TEX

De nieuwe Gore-Tex sneakers zijn in de markt gezet als all-weather runners en rusten op de gespikkelde TruFuse dubbellaagse middenzool. De bovenlaag bestaat uit een combinatie van leer en mesh en dat alles is uitgevoerd in een hazelnootbruine kleur. Maar waar wij het meest blij van worden, is het geel-zwarte en minimalistische logo op de tong New Balance MW880. Geeft de schoenen net even die outdoor-look.

New Balance MW880 GORE-TEX, sneakers

Stiekem is het ook altijd wel fijn dat er met een klein labeltje een verwijzing wordt vermaakt naar Gore-Tex. Bij deze sneakers gebeurt dat subtiel op de hiel van de schoen. Iets daarboven zie je het authentieke NB-logo. We kunnen niet anders concluderen: de New Balance MW880 GORE-TEX is een heel lekker schoentje, vooral tijdens regenachtige dagen en die zijn er nogal wat in Nederland. Ze zijn inmiddels op de markt verschenen. Tot nu toe hebben we ze alleen online gezien bij Atmos voor omgerekend 125 euro. Hou wel rekening met de kosten van international shipping.

New Balance MW880 gore-tex, sneakers, 111
New Balance MW880 GORE-TEX, sneakers

Gore-Tex sneakers van Nike en Adidas

Voordat de New Balance MW880 GORE-TEX verscheen, kwamen Nike en Adidas eind 2019 en begin 2020 ook al met dit soort weerbestendige sneakers. Lees meer over de speciale edities van Adidas Stan Smith en Nike Air Force 1. Naast deze grootmachten in de wereld van de sneakers zijn er nog een paar merken die hun iconische modellen een Gore-Tex upgrade hebben gegeven. Bekijk hier het overzicht.

? Check ook: 7 schoenentrends om tijdens de winter 2020 in te investeren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
New Balance komt na Nike en Adidas ook met Gore-Tex sneakers
Sluiten