Jelle van Es
Jelle van Es Style 6 apr 2019

New Balance introduceert de nieuwe 990v5 Sneaker

New Balance heeft de laatste jaren heel wat toffe sneakers afgeleverd en is regelmatig onderdeel van onze sneaker-overzichten, zoals je in dit overzicht kunt zien. Vandaag heeft het bedrijf hun nieuwste sneaker aangekondigd. Het gaat om de New Balance 990v5 sneaker en moet op 4 mei te koop zijn.

De New Balance 990v5 sneaker

De New Balance 990v5 sneaker krijgt daarbij een adviesprijs van 200 euro. Volgens het bedrijf is de sneaker gemaakt voor de liefhebbers van de klassieke 990-serie. De nieuwe schoen heeft volgens het bedrijf een gemoderniseerde cleane uitstraling en verkort ontwerp voor een ingetogen en eigentijds silhouet. Maar dat mag je uiteraard zelf beoordelen op basis van de eerste afbeeldingen van de schoen.

New Balance 990v5

De schoen lijkt in zijn basis veel op de 990v4, maar biedt tegelijkertijd ook nieuwe elementen. Zo wordt er gebruik gemaakt van een TPU power strap, een nieuwe Ortholite inlegzool en spreekt het bedrijf van gemoderniseerde badging op de tong. Het bovenwerk bestaat uit premium pigskin suede en mesh. Tot slot heb je natuurlijk de bekende N, die reflecteert.

New Balance 990v5

De New Balance 990-serie kent zijn oorsprong al in 1982. Vervolgens werden er vervolgen uitgebracht in 1998, 2012 en 2016 en nu zijn we dus toe aan de vijfde versie. De New Balance 990v5 is beschikbaar in drie kleuren: grijs, navy en zwart.

Mocht je de schoenen voor je kids willen aanschaffen, dan kan dat ook. Deze heeft een adviesprijs van 100 euro. Wil je meer weten over deze schoenen en de andere modellen van het merk? Dan hebben we hier een handige link naar de officiële website. Tot slot hebben we hier nog een paar afbeeldingen van de sneaker.

New Balance 990v5
Reageer op artikel:
New Balance introduceert de nieuwe 990v5 Sneaker
Sluiten