Alrik de Jong
Alrik de Jong Uncategorized 7 feb 2018

New Balance steunt de natuur met National Park 998 sneakers

Nationale Parken: hou ervan, steun ze en draag ze met de unieke National Park 998 sneakers van New Balance.

New Balance 998 in ‘natuurlijke’ kleuren

De speciale editie komt uit in verschillende kleuren. Zo heb je een variant in de tinten van Death Valley, een dal in Californië dat deel uitmaakt van het Grote Bekken en de Mojavewoestijn.

new balance, 998, sneakers, national park, nationale parken

Een ander model is weer geïnspireerd op Crater Lake, een Nationaal Park in de Amerikaanse staat Oregon met een van de helderste meren ter wereld.

De National Park 998 sneakers zijn gemaakt in samenwerking met J.Crew en hebben zowel suède als synthetische elementen. De door New Balance gepatenteerde Abzorb-zool zorgt voor extra draagcomfort voor je urban avonturen.

new balance, 998, sneakers, national park, nationale parken

National Park Foundation

De speciale versie van de 998 sneakers kosten 145 euro. 10 euro daarvan doneert New Balance aan de National Park Foundation. Dat is een non-profit organisatie die samen met National Park Service zorg draagt voor de Nationale Parken in Noord-Amerika.

De schoenen zijn gemaakt in de Verenigde Staten en zijn te koop op de website van New Balance.

Meer sneakers

Blijf via Manners op de hoogte van nieuwe sneakers die zijn uitgekomen en nog uit moeten komen. Wekelijks delen we onze sneaker kalender. Bekijk hier die van deze week, met als hoogtepunt de Nike, Air Max 270 ‘Black Hot Punch’ en ‘Black Tonal Orange’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
New Balance steunt de natuur met National Park 998 sneakers
Sluiten