Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 19 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Verrassing: ‘New Avengers team voor komende Marvel films gelekt’

Het tijdperk van de Avengers zoals we ze hebben leren kennen in de films is voorbij. Avengers: Endgame breide een eind aan meer dan tien jaar aan Marvel Cinematic Universe. Dat betekent echter niet dat het superhelden-team ook volledig verdwijnt! Verre van.

New Avengers: line-up gelekt

Phase 4, de volgende paar Marvel films, zal geen Avengers film bevatten. Dat heeft Marvel Studios baas Kevin Feige reeds bevestigd. Volgens hem heeft de franchise op dat vlak even rust nodig, voor er weer een nieuw team kan worden opgebouwd. Tijd voor nieuwe gezichten dus!

De grote baas bij Marvel erkent echter zelf ook dat de Avengers uiteindelijk terug zullen keren. Betrouwbare bronnen wijzen op een New Avengers film voor Phase 5, waarin de gezichten waarmee we komende jaren kennis gaan maken een Avengers team zullen vormen. De line-up zal er dus logischerwijs ook compleet anders uitzien.

Die film is nog jaren van ons verwijderd, maar toch gonst het al van de geruchten. Een bron die zichzelf al eerder heeft bewezen, beweert nu te weten hoe het nieuwe Avengers team eruit gaat zien. Diezelfde bron wist voor de officiële aankondiging al te melden wie de grote schurk van de nieuwe Black Widow film gaat worden, evenals hoe Ghostbuster 3 eruit zou gaan zien. We hebben het hier dus niet over een willekeurige anonieme bron.

marvel-shang-chi-master-of-kung-fu
Shang-Chi (Bron: Marvel Comics)

Volgens hem (of haar) staat een New Avengers film zeker op de planning bij Marvel, en gaat het team er als volgt uit zien: Captain Marvel en Captain America (Falcon), de Mighty Thor (de vrouwelijke Thor dus), Black Panther, Spider-Man, Doctor Strange, Shang-Chi, Scarlet Witch, Ant-Man, de Wasp en Blade.

Een flinke lijst. Door de laatste twee Marvel films was het al duidelijk dat Carol Danvers en Sam Wilson belangrijke gezichten zullen zijn in de komende Phase. Sam Wilson krijgt zelfs zijn eigen Disney+ serie in de vorm van The Falcon and the Winter Soldier. Danvers gaan we weer zien in Captain Marvel 2.

De rest krijgt ook zijn eigen film of sequel, maar Shang-Chi en Blade zijn echt twee nieuwe gezichten. We gaan met hen kennis maken in de komende Phase. Over Shang-Chi hebben we al een achtergrond-artikel online staan, waarin je ontdekt dat hij een compleet ander figuur is dan je zou verwachten. Hij is namelijk de James Bond van Marvel!

Jane Foster is ook een bekend gezicht, maar wordt de nieuwe Thor in Thor: Love and Thunder. Het lijkt er meer en meer op dat haar momentje als de god niet beperkt zal blijven tot die ene film, maar dat ze ook een rol gaat krijgen in de Avengers.

Neem dit soort nieuws voorlopig met een gezonde korrel zout, maar de plannen van Marvel worden duidelijker en duidelijker… Deze week gaan we meer horen, want Disneys D23 Expo vindt deze week plaats. Wordt vervolgd!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

WeGotThisCovered

Reageer op artikel:
Verrassing: ‘New Avengers team voor komende Marvel films gelekt’
Sluiten