Netflix scoort: deze 8 topfilms staan zeer binnenkort op de streamingdienst

November nadert rap, maar gelukkig heeft Netflix nog een ijzersterke laatste paar weken van oktober voor je klaar staan. Nu de horeca weer gesloten is heeft de streamingdienst 8 topfilms voor je op de planning staan.

Netflix komt met topfilms

We zetten ze alle acht op een rijtje, inclusief trailer en natuurlijk een korte beschrijving van waar de film in kwestie over gaat. Veel kijkplezier!

Aquaman – 17 oktober

HBO Max is nog niet in Nederland gelanceerd, iets waar Netflix-abonnees voorlopig van kunnen profiteren. Daardoor komt Aquaman namelijk gewoon naar Netflix. Een van de eerste films die het tij voor DC wisten te keren op het witte doek. We volgen Arthur Curry (Jason Momoa), erfgenaam van het koninkrijk van Atlantis. Kan hij zich als de ware leider van de zeven zeeën tonen? Zowel de wereld aan de oppervlakte als de spanningen binnen het onderwaterrijk dreigen roet in het eten te gooien.

I, Tonya – 22 oktober

I, Tonya is een van de betere sportfilms van de afgelopen tien jaar, maar helaas wist de film niet de succescijfers te boeken waar Warner Bros. duidelijk op hoopte. Gelukkig krijgen Margot Robbie en Sebastian Stan nog een kans op Netflix. De film vertelt het waargebeurde verhaal van de Olympisch schaatser Tonya Harding. Ze behoort tot de top van het ijsschaatsen, maar nadat een rivaal wordt aangevallen door een ingehuurde crimineel blijkt haar toekomst opeens uiterst onzeker.

Kadaver – 22 oktober

Tijd voor een Netflix Original. De streamingdienst heeft op tijd voor Halloween een unieke horrorfilm uit Noorwegen voor je klaar staan, genaamd Kadaver. Een gezinnetje moet na een kernramp zien te overleven in een verwoeste wereld. Een lokaal hotel organiseert een liefdadigheidsactie. Ze besluiten ernaar toe te gaan, want elke kans op gratis voedsel moet je pakken. In hotel blijkt echter al snel dat men een verborgen agenda heeft, en beginnen mensen plotseling te verdwijnen.

American Gangster – 23 oktober

Oktober is echt een sterke filmmaand op Netflix. Met American Gangster is de streamingdienst namelijk weer een uitstekende misdaadfilm rijker. Drugsbaas Frank Lucas gebruikt de aanwezigheid van het Amerikaanse leger in Azië om drugs de VS binnen te smokkelen. Wanneer een politieagent zijn imperium op het spoor komt, ontstaat er een kat-en-muis-spel waar je U tegen zegt. Met Denzel Washington, Russell Crowe en Josh Brolin. Wat een cast!

Over the Moon – 23 oktober

Netflix CEO Ted Sarandos heeft onlangs zijn absurde strategie onthuld om Disney+ te verslaan. Absurd ja, want het bedrijf wil maar liefst zes grote animatiefilms per jaar af gaan leveren. In dit artikel leggen we je uit waarom dat zo bizar is. Voor nu is belangrijk dat Over the Moon een van de eerste resultaten van die barrage aan animatiefilms is. Kan Netflix echt de kwaliteit van een Pixar evenaren? We gaan het op 23 oktober ontdekken!

Little Women – 24 oktober

Over topcasts gesproken: in Little Women spelen onder andere Emma Watson, Laura Dern, Timothée Chalamet en Saoirse Ronan. Het resultaat is een schitterende dramafilm die terecht door critici overladen werd met lof vorig jaar. De film gaat over vier zussen die opgroeien in de nasleep van de Burgeroorlog in Noord-Amerika. De rest moet je vooral gaan ervaren!

Rogue City – 30 oktober

De Franse regisseur Olivier Marchal is de koning van de misdaadfilms. Ga zijn IMDb af en fans van het genre zullen waarschijnlijk hun watchlist rijkelijk kunnen aanvullen. Voor Netflix levert hij later deze maand de Original Rogue City af. We volgen een zeer loyale agent die in Marseille onorthodoxe methoden erop nahoudt om lokale gangsters uit te schakelen. Aanrader: check ook zijn politiefilm 36th Precinct.

His House – 30 oktober

His House heeft alles in zich om een fantastische thriller te gaan worden.We volgen twee vluchtelingen, een koppel. Ze ontvluchten het door oorlog verscheurde Zuid-Soedan en besluiten een nieuw leven te beginnen in Engeland. Ze belanden in een klein dorpje. Een frisse start, maar al snel blijkt de omgeving iets duisters te verbergen.

Reageer op artikel:
Netflix scoort: deze 8 topfilms staan zeer binnenkort op de streamingdienst
Sluiten