Netflix dropt volledige trailer voor Martin Scorsese’s The Irishman

We hebben er even op moeten wachten, maar op 27 november is het dan eindelijk zover: dan verschijnt The Irishman op Netflix. In Amerika kunnen ze al begin die maand het nieuwste werk van Martin Scorsese in de bioscoop checken.

Nieuwe The Irishman trailer

Over die luxe beschikken we niet in Nederland, maar dat mag de pret niet drukken. De streamingdienst heeft namelijk een nieuwe volledige trailer voor de film vrijgegeven. We zien nieuwe beelden van de ronduit indrukwekkende cast. Oude bazen als Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Ray Romano en Harvey Kietel spelen tegenover elkaar.

De Hollywood-helden zijn al op leeftijd, maar dankzij moderne technologie heeft Netflix ze toch jonger gemaakt. Scorsese vertelt namelijk een ambitieus verhaal over de georganiseerde misdaad in Amerika dat meerdere decennia beslaat. Toch worden de jonge versies van de personages niet door jongere acteurs gespeeld: dankzij special effects is bijvoorbeeld Robert De Niro opeens weer rimpelloos.

The Irishman gaat over de georganiseerde misdaad in het Amerika van vlak na de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal wordt verteld door de ogen van Frank Sheeran, een huurmoordenaar en tevens oorlogsveteraan. Hij werkte samen met de meest beruchte gangsters van de twintigste eeuw.

Meerdere decennia worden verkend om een van de grootste onopgeloste mysteries van Amerika uit de doeken te doen: de verdwijning van de legendarische vakbondsbaas Jimmy Hoffa. Daarbij schuwt Scorsese ook controversiële onderwerpen als de link tussen de maffia en de politiek niet.

Netflix heeft goud in handen

Het klinkt allemaal fantastisch, en Scorsese heeft het track record om er ook nog eens in te slagen. De film is gebaseerd op een boek, dat op zijn beurt weer gebaseerd is op de controversiële bekentenissen die Frank ‘The Irishman’ Sheeran op zijn sterfbed deed. Naast de bovengenoemde heren spelen onder andere ook Anna Paquin, Bobby Cannavale, Stephen Graham en Jesse Plemons een rol.

Op 27 november gaan we ontdekken of Netflix goud voor de Oscars in handen heeft.

The Irishman (Official Trailer Premiere)

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon presents this exclusive trailer for Martin Scorsese’s The Irishman, starring Robert De Niro, Al Pacino, and Joe Pesci. The Irishman hits theaters November 1 and on Netflix November 27.

Reageer op artikel:
Netflix dropt volledige trailer voor Martin Scorsese’s The Irishman
Sluiten