Netflix dropt angstaanjagende trailer El Camino: A Breaking Bad Movie

We begonnen deze week met een teaser trailer van El Camino: A Breaking Bad Movie. Nu heeft Netflix de volledige trailer gedeeld en zien we pas echt hoe Jesse Pinkman (Aaron Paul) eraan toe is.

Het is inmiddels duidelijk dat El Camino: A Breaking Bad Movie verdergaat waar de serie is geëindigd. Er werd dan ook al verwacht dat Aaron Paul wederom zijn opwachting zou maken als Jesse Pinkman. In deze teaser zagen we al wat schimmen van het hulpje van chrystal meth-baas Walter White (Bryan Cranston), in de nieuwe trailer krijg je meer duiding van Netflix.

Volledige trailer El Camino: A Breaking Bad Movie

In de officiële volledige trailer van El Camino: A Breaking Bad Movie zie je de littekens (letterlijk en figuurlijk) die Jesse Pinkman heeft overgehouden aan het avontuur met zijn voormalige leraar scheikunde Walter White, die tijdens zijn ziekte uitgroeide van zachtmoedige man tot keiharde drugsbaas. Check de angstaanjagende trailer van de nieuwe Netflix-film hieronder.

El Camino: A Breaking Bad Movie | Official Trailer | Netflix

Picking up moments after the series finale of Breaking Bad ends, Aaron Paul is back as Jesse Pinkman in El Camino: A Breaking Bad Movie, directed by Vince Gilligan, on Netflix October 11. For limited theatrical event, visit www.elcamino-movie.com for showtimes

Of Bryan Cranston terugkeert in zijn rol als Walter White? Die kans lijkt erg klein, maar in theorie is het mogelijk. Ook middels flashbacks zou het een optie kunnen zijn. Niets valt in ieder geval uit te sluiten. Jesse Pinkman is in ieder geval op iets uit is dat veel weg heeft van wraak. Het antwoord op al onze vragen krijgen we op 11 oktober, de datum waarop El Camino: A Breaking Bad Movie op Netflix verschijnt.

Cast

De cast van El Camino: A Breaking Bad Movie die tot nu toebekend is, bestaat uit onder anderen Aaron Paul als Jese Pinkman, Charles Barker als Skinny Pete, Matt Jones als Brandon ‘Badger’ Mayhew en Jonathan Banks als Mike Ehrmantraut. Vince Gilligan, de bedenker van Breaking Bad, heeft bevestigd dat er zeker tien karakters uit de serie ook in de film voorkomen.

Meer Netflix: Brute trailer en datum voor Peaky Blinders seizoen 5

Reageer op artikel:
Netflix dropt angstaanjagende trailer El Camino: A Breaking Bad Movie
Sluiten