Netflix alert: deze 4 must see classics verdwijnen deze maand

Netflix gaat een aantal topfilms verwijderen. Zonde is het wel, want dit zijn absolute must sees. Gelukkig belooft Netflix er goede films en series voor terug te geven. Check de films hieronder nog voor het einde van de maand!

Intouchables

Het is een ontroerende film, die je wel met een goed gevoel achterlaat. Het verhaal gaat over een rijke maar verlamde man die een zeer bijzondere vriendschap opbouwt met zijn verzorger; een jongen die eerder nog op slecht nieuws leek.

Seven Pounds

Will Smith draagt deze film, eigenlijk al genoeg reden om de film te zien dus. Hij speelt de rol van Ben Thomas, de man die zeven onbekende een hand toereikt en hun leven daardoor anders dan ooit tevoren maakt.

The Thomas Crown Affair

Pierce Brosnan speelt in deze film de hoofdrol en is een remake van de klassieker uit het jaar 1968. Thomas is rijk maar in plaats van dat hij zijn geld netjes besteedt, steelt hij liever.

The Hours

Een film met topactrices. Het is een aangrijpend drama waarin drie vrouwen de hoofdrol spelen. Meryl Streep, Julianne Moore en Nicole Kidman zijn te zien als schrijver, huisvrouw en redactrice. Hun spel is magnifiek.

Benieuwd welke films en series wel verschijnen? Check dan hier ons Netflix-dossier.

Reageer op artikel:
Netflix alert: deze 4 must see classics verdwijnen deze maand
Sluiten