Mark Hofman
Mark Hofman Netflix 12 dec 2018

Netflix schopt deze 8 films binnenkort met een noodgang de deur uit

Waar Netflix ons wekelijks blij weet te maken met fantastische toevoegingen op het platform, voorziet het ons ook regelmatig van een traan. Iets wat ook vandaag van toepassing is, aangezien Netflix besloten heeft om 8 films met een noodgang de deur uit de schoppen. Zo nemen we onder andere afscheid van en grote vriendelijke gele spons en verlaat een steengoede documentaire het toneel.

Netflix heeft ons vorige week van veel emoties voorzien. Zo waren we de annulering van Daredevil nog aan het verwerken, toen het platform opeens met een hele lijst onaangekondigde films aan kwam zetten. We zagen films als The Dark Knight, V for Vendetta, Blade Runner en Lord of the Rings verschijnen op het platform. Maar waar er nieuwe films bijkomen, moeten oude films gaan. Iets wat bij onderstaande 8 films van toepassing is. Ze verdwijnen niet direct, maar een heel lang leven hebben ze niet meer. Althans, op Netflix dan.

#1 This is the Life | 14 december

De documentaire This is the Life gaat verdwijnen van Netflix. De film vertelt het verhaal over de alternatieve hip-hop cultuur, die door de buitenwereld als bijzonder wordt beschouwd. We krijgen te maken met het Good Life Cafe in Los Angeles en een groep alternatieve artiesten die hun eigen progressieve beweging starten. Echter heeft dit geintje gevolgen die de groep niet aan hadden zien komen.

THIS IS THE LIFE | Official Trailer

The official trailer for the award-winning documentary, THIS IS THE LIFE. Directed by Ava DuVernay, THIS IS THE LIFE chronicles “The Good Life” emcees, the alternative music movement they developed, and their worldwide influence on the artform.

This is the Life verdwijnt op vrijdag 14 december van Netflix

#2 The Propaganda Game | 14 december

Mensen die de documentaire The Propaganda Game nog niet gezien hebben moeten dit voor aankomende vrijdag zeker weten nog doen. In dit bizarre verhaal krijgt Álvaro Longoria de bijzondere kans om een kijkje te nemen in Noord-Korea, inclusief camera. En dat zorgt voor unieke beelden die laten zien dat ons Westerse beeld van dit mysterieuze land helemaal niet klopt. De mensen lijken een stuk gelukkiger dan we denken en de indoctrinatie van de overheid is nog heel veel erger dan we dachten. Door deze legendarische documentaire krijg jij een heel ander beeld van Noord-Korea.

THE PROPAGANDA GAME – Official Trailer – Available on March 18

Newsletter: http://eonedispatch.com.au/user/subsc… Facebook: https://www.facebook.com/eOneANZ Twitter: https://twitter.com/eOneANZ Instagram: http://instagram.com/eone_anz Pinterest: https://www.pinterest.com/eOneANZ/ Google +: https://plus.google.com/+eOneanz/posts North Korea. The last communist country in the world. Unknown, hermetic and fascinating. Formerly known as “The Hermit Kingdom” for its attempts to remain isolated, North Korea is one of the largest source of instability as regards world peace.

The Propaganda Game verdwijnt op vrijdag 14 december van Netflix

#3 Where to Invade Next | 14 december

Het gedrag van de Verenigde Staten valt niet bij iedereen even lekker. Zo is Michael Moore een absolute tegenstander van hoe de zaken op dit moment verlopen. Landen worden zonder enige normale reden binnen gevallen, waardoor oorlogen als paddestoelen uit de grond schieten. In dit verhaal zien we zijn statement en heeft hij een belangrijke vraag aan het Pentagon. Want al die oorlogen zijn toch simpelweg een manier om het militair-industrieel complex in stand te houden?

Where to Invade Next trailer NL

Michael Moore is terug met WHERE TO INVADE NEXT. De nieuwe film van de maker van FAHRENHEIT 9/11 en BOWLING FOR COLUMBINE is een verrassende oproep tot actie in de van hem bekende reisverslag-stijl. In WHERE TO INVADE NEXT kruipt Moore in de rol van ‘bezetter’ en bezoekt verschillende Europese landen, zoals Finland, Italië en Frankrijk.

Where to Invade Next verdwijnt op vrijdag 14 december van Netflix

#4 La Mafia Uccide Solo d’Estate | 14 december

De Siciliaanse Maffia speelt een hele grote rol in het leven van Arturo. De jongen is geboren op 10 december 1969 in Palermo, hét moment waarop een van de meest afgrijselijke maffiamoorden uit de geschiedenis plaatsvindt. Een gegeven wat voor goed een stempel drukt op het leven van deze kleine jongen.

“The Mafia Kills Only in Summer” by Pif. Official Trailer with English subtitles.

Italian Cinema London presents the UK premiere of the the dark comedy “The Mafia Kills Only In The Summer” by Pierfrancesco Diliberto, recently awarded as Best New Director at the David Di Donatello 2014. The screening will take place at Riverside Studios, London, on July 24 h8.40 pm followed by a Q&A with the Sicilian director, aka “Pif”.

La Mafia Uccide Solo d’Estate verdwijnt op vrijdag 14 december van Netflix

#5 The Haunting of Helena | 14 december

Horror: je vindt het fantastisch of je walgt ervan. In de categorie ‘je moet er maar van houden’ krijgen we te maken met The Haunting of Helena. Wanneer een alleenstaande moeder met haar dochter verhuist naar een nieuwe woning, beginnen de rare verhalen van dochterlief al snel extreme vormen aan te nemen. De kleine heeft het constant over een tandenfee die haar ‘s nachts regelmatig van een bezoekje voor ziet. Maar waar moederlief in eerste instantie te maken denkt te hebben met een kinderfantasie, blijkt er heel veel meer aan de hand te zijn.

The Haunting Of Helena Official US Theatrical Trailer 1 (2013) – Horror Movie HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Subscribe to INDIE & FILM FESTIVALS: http://bit.ly/1wbkfYg Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt The Haunting Of Helena Official US Theatrical Trailer 1 (2013) – Horror Movie HD A single mother moves into a new house with her daughter.

The Haunting of Helena verdwijnt op vrijdag 14 december van Netflix

#6 Freddy Got Fingered | 14 december

Grapjurken die hun avond het liefste vullen met een komedie die een flinke pot zout nodig heeft, is Freddy Got Fingered de perfecte film. Tekenaar Gordon heeft zijn hele leven al een grote droom: hij wil zijn eigen cartoon hebben. Maar om dit te kunnen bereiken moet hij zijn achterwerk weer op de bank van zijn ouders laten rusten. En waar menig volwassene daar helemaal geen trek in heeft, wil Gordon alles behalve weg. Als je bedenkt dat hij ondertussen ook nog eens hopeloos verliefd wordt op een aantrekkelijke dokter in een rolstoel, weet je al met wat voor film je te maken gaat krijgen.

Freddy Got Fingered Trailer

Uploaded by Talkingmovie on 2011-06-03.

Freddy Got Fingered verdwijnt op vrijdag 14 december van Netflix

#7 Ender’s Game | 16 december

Sci-Fi fans zullen de Ender’s Game boeken zonder enige twijfel nog wel kennen. Maar terwijl de films van de serie niet zo sterk zijn als de verhalen zelf, zijn ze zeker weten vermakelijk. Zeventig jaar geleden vondt de laatste alien-invasie plaats op aarde, maar je kunt nooit voorzichtig genoeg zijn. Ender Wiggin wordt getraind om de aarde te kunnen beschermen voor het geval het weer eens mis gaat. Maar we komen er al snel achter dat de gehele situatie iets anders verloopt dan hij van te voren dacht.

Ender’s Game trailer NL

Uploaded by Entertainment One on 2013-09-10.

Ender’s Game verdwijnt op zondag 16 december van Netflix

#8 The SpongeBob SquarePants Movie | 17 december

Hij woont in een ananas diep in de zee en is zo geel als een kaassouffle: Spongebob Squarepants. Onze favoriete gele spons komt in The SpongeBob SquarePants Movie terecht in een groot avontuur. Eentje die hij eerder nog niet meemaakte. Al kijk je deze film alleen nog maar om de onlangs overleden maker te eren: het is je laatste kans om deze heerlijke film te zien. Gek op de gelijknamige televisieserie? Dan is dit het kijken meer dan waard!

The SpongeBob SquarePants Movie – Trailer

Dive into a comedy adventure that’s bigger, better and more absorbing than the rest – the movie debut of that undersea sensation, SpongeBob SquarePants! There’s trouble bubbling up in Bikini Bottom, King Neptune’s crown is missing, and Mr. Krabs has been accused of stealing it!

The SpongeBob SquarePants Movie verdwijnt op maandag 17 december van Netflix

Reageer op artikel:
Netflix schopt deze 8 films binnenkort met een noodgang de deur uit
Sluiten