Valentijnsdag: Netflix biedt film met topscore op Rotten Tomatoes gratis aan

Valentijnsdag is niet alleen een kans om even extra romantisch te doen, maar ook natuurlijk een uiterst commerciële aangelegenheid. Bedrijven buitelen over elkaar heen om een stukje romantiek te verpatsen. Ook Netflix is wel te porren voor een stunt: de streamingdienst zorgt gratis voor een filmavondje!

Netflix stunt met Valentijnsdag

Je kunt het je misschien amper voorstellen, maar niet iedereen heeft Netflix. Op dat gat speelt de streamingdienst slim in met een Valentijnsdag-actie. Je kunt via de website van het bedrijf gratis de romantische komedie To All The Boys I’ve Loved Before streamen. Gratis en voor niks, ook zonder abonnement dus.

Het is niet de eerste keer dat Netflix op die manier nieuwe abonnees probeert te werven. In Engeland kon men bijvoorbeeld eerder al gratis een aantal afleveringen van The Crown streamen. Daarbij hoopt het bedrijf dat je direct helemaal in het verhaal zit, en meteen wilt weten hoe het verder gaat. Oftewel, abonnementje aftikken maar!

To All The Boys I’ve Loved Before

To All The Boys I’ve Loved Before is de eerste keer dat de streamingdienst zoiets internationaal probeert. Ook dit keer hoopt het bedrijf dat je verder wilt kijken, want sinds kort staat de officiële sequel van die film op de streamingdienst: To All The Boys: P.S. I Still Love You.

Als je dus wilt weten hoe het verhaal verder gaat, dan zul je alsnog iemand met een Netflix-Abonnement moeten vinden voor een romantisch avondje. Een nieuwe app maakt het veilig delen van wachtwoorden voor streamingdiensten overigens een stuk makkelijker.

Topscoorder op Rotten Tomatoes

Je kunt To All The Boys I’ve Loved Before tot en met 9 maart gratis checken. De film heeft een score van maar liefst 97 procent op Rotten Tomatoes, en een publieksscore van 87 procent. Als je dus een romcom moet aanzetten op Valentijnsdag, dan is dit geen slechte keuze.

Reageer op artikel:
Valentijnsdag: Netflix biedt film met topscore op Rotten Tomatoes gratis aan
Sluiten