V Wars: Netflix dropt trailer voor brute vampierenserie

Netflix heeft eindelijk de allereerste trailer afgeleverd voor V Wars, een langverwachte science-fiction serie met vampieren.

V Wars trailer

De Original is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Jonathan Maberry en Alan Robinson. De graphic novel gaat over een mysterieuze ziekte die mensen verandert in moordlustige vampier-achtige monsters. Het is even afwachten of de serie hetzelfde niveau weet te bereiken, maar het bronmateriaal wordt in ieder geval overal geprezen.

Terug naar Netflix. Ian Somerhalder speelt Dr. Luther Swann, een wetenschapper wiens vriend in een meedogenloos roofdier verandert door een mysterieuze ziekte. De klok begint al snel te tikken, want alle slachtoffers blijven in leven door andere mensen te bijten, waardoor de ziekte zich als een plaag verspreidt.

Het resultaat? Een zin twee kampen verdeelde wereld, waarbij ‘normale’ mensen er alles aan moeten doen om te overleven. Een oorlog is op komst, en Swann moet de sleutel tot het mysterie weet te vinden. Arrow-acteur Adrian Holmes speelt Michael Fayne, de leider van een ondergrondse beweging die de strijd aan gaat met de vampieren. Wanneer hij zelf in aanraking komt met het dodelijke virus, komen de twee vrienden lijnrecht tegenover elkaar te staan.

5 december op Netflix

Verder bestaat de cast onder andere uit Peter Outerbridge (The Umbrella Academy), Laura Vandervoort (Smallville), Kyle Breitkopf en Kimberly-Seu Murray. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen en staat vanaf 5 december op Netflix.

De lijn tussen de volgende Walking Dead en corny pulp is heel dun, maar de eerste trailer ziet er in ieder geval al goed uit. Hopelijk weet V Wars zich te onderscheiden in dit in de afgelopen jaren oververzadigde genre. Aan het acteertalent zal het in ieder geval niet liggen, maar het is maar de vraag of V Wars het B-serie gevoel weet te ontstijgen. Op naar 5 december!

V Wars | Official Trailer | Netflix

A doctor is pitted against his best friend after an ancient disease turns people into vampires. From the comics by Jonathan Maberry and Alan Robinson. Watch V Wars, Only on Netflix: https://www.netflix.com/title/80235931 SUBSCRIBE: https://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with over 158 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Reageer op artikel:
V Wars: Netflix dropt trailer voor brute vampierenserie
Sluiten