Netflix update week 7: deze top series en films kun je nu bekijken

Er zijn ruwweg twee zaken die we ons in de loop van de dag afvragen: wat gaan we eten en welke serie of film gaan we vanavond op Netflix kijken? Gezien het aanbod van de streaminggigant constant wordt aangepast, brengen wij je in deze rubriek wekelijks op de hoogte.

Het aanbod is dermate groot, dat we een selectie hebben gemaakt waarvan wij denken dat jij het wel kunt waarderen. Staat er niks voor je tussen? In ons Netflix-dossier vind je een groot aanbod van films en series die sowieso de moeite waard zijn.

The Ritual, film (IMDb nog onbekend)

De Zweedse bossen zijn wonderschoon, maar als we The Ritual mogen geloven zitten ze ook vol duistere gevaren. In deze film wordt een groep Britse hikers gedwongen om van de gebaande paden te gaan en dat loopt niet goed af. Hiking-horror op z’n best! Meer over The Ritual lees je hier.

When We First Met, film (IMDb nog onbekend)

Adam DeVine ken je natuurlijk als Andy uit Modern Family, maar hij speelt ook de hoofdrol in When We First Met. Geen heel bijzondere film, maar wel een vermakelijke komedie over liefde en tijdreizen. Prima om een keer met je vriendin te kijken.

Wanted, serie (IMDb 7.7)

Deze Australische serie is een grote hit down under en nu komt ‘ie eindelijk ook naar Nederland. Wanted is een razend spannende thriller met voor de verandering eens twee vrouwen in de hoofdrol. Wil je meer weten over deze thriller, klik dan hier voor ons uitgebreide artikel.

Fred Armisen: Standup for Drummers, film (IMDb nog onbekend)

Acteur, komiek en muzikant Fred Armisen heeft zijn eigen serie gekregen. In deze Netflix Original combineert het multitalent al zijn kunsten in één show. Als je een liefhebber bent van muziek, comedy en imitaties, dan kunnen we je Fred Armisen: Standup for Drummers zeker aanraden.

Eye in the Sky, film (IMDb 7.3)

Oorlog is door drones enorm veranderd en deze film speelt daar perfect op in. Een bloedstollend spannende thriller over de moeilijk keuzes die de mensen achter drones iedere dag weer moeten maken. Tevens één van de laatste films van de briljante Alan Rickman. De acteur, die je beter kent als Sneep uit Harry Potter, overleed vlak na de opnames.

 

The Trader (Sovdagari), docu (IMDb nog onbekend)

Wil je echt even wat anders zien, maar heb je geen zin om uren voor de buis te hangen? Ga dan The Trader kijken. Deze 23 minuten durende docu vertelt het verhaal van een rondtrekkende handelaar op het platteland van Georgië. Een bijzonder verhaal over een wereld vol aardappelen en armoede.

Reageer op artikel:
Netflix update week 7: deze top series en films kun je nu bekijken
Sluiten