Redactie
Redactie Netflix 11 feb 2019

Netflix update week 7: deze toffe films en series kun je nu bekijken

Er zijn ruwweg twee zaken die we ons in de loop van de dag afvragen: wat gaan we eten en welke serie of film gaan we vanavond op Netflix kijken? Gezien het aanbod van de streaminggigant constant wordt aangepast, brengen wij je in deze rubriek wekelijks op de hoogte.

Netflix heeft weer voldoende content op haar platform gegooid, waardoor de keuze wat je moet gaan kijken best lastig is. Maar wij denken dat je onderstaande zonder enige twijfel kunt waarderen. Staat er niks voor je tussen? In ons Netflix dossier vind je een groot aanbod van films en series die sowieso de moeite waard zijn. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste Netflix-nieuws.

The Break (2016) // seizoen 2

Onze zuiderburen zijn op het gebied van cultuur ijzersterk: muziek, film en kunst leeft onder de Vlamingen en Walloniërs. Met The Break (La Trêve) bewijzen ze ook een waardige producent van series te zijn. Verwacht The Sinner, maar dan Europeser (dus rauwer). Centraal staat detective Yoann Peeters. Hij keert, na een mislukte operatie in Brussel en de dood van zijn vrouw, samen met zijn dochter terug naar zijn geboortedorp. Daar loopt zijn rustige leventje al gauw in de soep als het lichaam van een jonge voetballer wordt gevonden. Wat zelfmoord lijkt, is volgens Peeters een koelbloedige moord.

La trêve: topfictie uit de Ardennen, vanaf 8/10

Meer info:https://communicatie.canvas.be/nieuw-op-canvas-la-treve-belgische-topfictie-uit-de-ardennen# La trêve gaat over een mysterieuze moordzaak in een dorp aan de Semois. Naast de Franstalige hoofdrolspelers Yoann Blanc, Sophie Breyer en Guillaume Kerbusch spelen ook de Vlaamse acteurs Tom Audenaert en Sam Louwyck mee in de reeks. Vanaf zaterdag 8 oktober om 20.35 u. op Canvas en canvas.be.

Big Mouth (2017) // seizoen 2 // Netflix Original

Big Mouth is een animatie-komedie voor volwassenen, waarin we verhalen voorbij zien komen die zijn gebaseerd op de tweenage-jaren van de New Yorkse comedian Nick Kroll. Tweenage, we moesten zelf ook googelen, zijn de jaren tussen het kind zijn en de begin van de puberteit. Verwacht dus veel seks, pesterijen en andere zaken die pre-pubers bezighouden. Mede-bedenker van de serie is Andrew Goldberg, die ook deels verantwoordelijk was voor Family Guy. Moet wel goed zitten dus.

Big Mouth | Official Trailer [HD] | Netflix

Relive puberty from the safety of your sofa. Big Mouth is now streaming on Netflix. Big Mouth is a 10-episode, half-hour edgy adult animated comedy from real-life best friends Nick Kroll and Andrew Goldberg about the glorious nightmare that is teenaged puberty.

Remastered: The Two Killings of Sam Cooke (2019) // docu // Netflix Original

Eén keer in de zoveel tijd verschijnt een nieuw deel van de Remastered-documentaireserie op Netflix. In deze Original worden niet de carrières van de artiesten uitgelicht, maar een specifiek verhaal of een gebeurtenis rond de muzikanten. Dit keer is soulzanger Sam Cooke aan de beurt, die (vermoedelijk) om het leven kwam op 33-jarige leeftijd vanwege zijn uitgesproken mening over burgerrechten.

ReMastered | Official Trailer [HD] | Netflix

The Music You Know. The Stories You Don’t. Netflix’s Original Documentary Series, ReMastered, investigates high-profile events affecting some of the most legendary names in music presenting groundbreaking discoveries and insights beyond what’s been previously reported.

Kevin Hart’s Guide to Black History (2019) // comedy special

Drie dingen staan vast: de Amerikaanse comedian Kevin Hart is fit (kijk maar), klein en grappig. Van de laatste twee eigenschappen, maakt hij opnieuw dankbaar gebruik in Kevin Hart’s Guide to Black History. In deze special zien we hoe hij op een bijzonder grappige manier de ‘zwarte helden’ uit de geschiedenis vormgeeft en zo zijn dochtertje wijzer maakt. Nog leerzaam ook.

Kevin Hart’s Guide to Black History (2019) Netflix Trailer HD

Uploaded by Owl Trailers on 2019-02-08.

Ray Romano: Right Here, Around the Corner (2019) // comedyspecial // Netflix Original

Ray Romano ken je waarschijnlijk uit de sitcom Everybody Loves Raymond. Zijn carrière als grappenmaker begon echter al eerder, als stand-up in de Comedy Cellar in New York. Nu, 23 jaar na zijn laatste show, verschijnt hij onverwacht weer op het podium met tijdloze thema’s als liefde, familie en het huwelijk.

Ray Romano: Right Here, Around The Corner | Official Trailer [HD] | Netflix

Two Surprise Shows. One Night. Ray Romano is dropping in. Right Here, Around the Corner streams Feb. 5 only on Netflix. Watch Ray Romano: Right Here, Around The Corner on Netflix: https://www.netflix.com/in/title/80216779 SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Meer Netflix? Luister onze podcast Kijkvoer!

Kijkvoer podcast over Netflix
Reageer op artikel:
Netflix update week 7: deze toffe films en series kun je nu bekijken
Sluiten