Redactie
Redactie Netflix 4 feb 2019

Netflix update week 6: deze toffe films en series kun je nu bekijken

Er zijn ruwweg twee zaken die we ons in de loop van de dag afvragen: wat gaan we eten en welke serie of film gaan we vanavond op Netflix kijken? Gezien het aanbod van de streaminggigant constant wordt aangepast, brengen wij je in deze rubriek wekelijks op de hoogte.

Netflix heeft weer voldoende content op haar platform gegooid, waardoor de keuze wat je moet gaan kijken best lastig is. Maar wij denken dat je onderstaande zonder enige twijfel kunt waarderen. Staat er niks voor je tussen? In ons Netflix dossier vind je een groot aanbod van films en series die sowieso de moeite waard zijn. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste Netflix-nieuws.

Sorjonen / Bordertown (2016)

Wie van Scandinavische thrillers houdt, kan z’n hart op met Sorjonen, oftewel: Bordertown. Ook deze serie is grauw, duister en voelt eenzaam – precies zoals we gewend zijn van onze noorderburen. Het verhaal in een notendop: een rechercheur met veel talent ruilt de stad in voor een klein dorp, zodat hij meer tijd kan doorbrengen met zijn gezin. Het geluk zint hem niet, want hij krijgt een reeks vreselijke moorden voor zijn kiezen.

Bordertown trailer (English subtitles)

Bordertown (Finnish: Sorjonen) is a Finnish crime drama series by Finnish Broadcasting company YLE. The series stars Ville Virtanen as Detective Inspector Kari Sorjonen. The series premiered in Finland on 16 October 2016, on YLE TV1. Bordertown has been sold in Germany, France, Belgium and USA.

Siempre Bruja / Always A Witch (2019)

Een tijdreizende heks die uit de 17e eeuw is naar deze tijd gekomen om een belangrijke opdracht uit te voeren: klinkt als genoeg input voor een aangename wegkijkserie. De heks in kwestie (Sofia Bernal Araujo) moet namelijk wennen aan het hedendaagse Cartagena in Colombia. Maar redactieleden van Manners, waarom komt ze in vredesnaam naar deze tijd toe? Heeft ze het niet leuk in de 17e eeuw? Ze is naar het heden gekomen omdat ze in haar eigen tijd tot de brandstap veroordeeld was, ware het niet dat ze op het laatste moment een deal wist te maken met een tovenaar die haar naar deze eeuw stuurde, met een opdracht in haar (heksen)jaszak. Klinkt logisch toch?

Siempre Bruja: Always a Witch | Official Trailer [HD] | Netflix

They say one’s essence doesn’t change. Carmen, a young witch from the past, travels in time to escape burning at the stake. But can she learn how to navigate the new world? University life, dating apps, indoor plumbing… Welcome to 2019, witch.

Velvet Buzzsaw (2019)

De trailer van Velvet Buzzsaw is verwarrend. In eerste instantie voelt het alsof je te maken hebt met de zoveelste Amerikaanse humorserie, maar na een minuutje verandert de toon volledig. Een flink portie horror komt om de hoek kijken en weet behoorlijk te verrassen. We zien een gevreesde criticus, een ambitieuze assistent en een galeriehouder die een serie onbekende schilderijen op dubieuze wijze op de kop tikken. Een grote fout, zo blijkt.

Velvet Buzzsaw | Official Trailer [HD] | Netflix

All art is dangerous. Watch VelvetBuzzsaw on Netflix February 1, 2019. Velvet Buzzsaw is a thriller set in the contemporary art world scene of Los Angeles where big money artists and mega-collectors pay a high price when art collides with commerce.

The Gentleman Driver (2018)

In de racesport staan in de meeste gevallen twee type mensen op: coureurs die uitzonderlijk veel talent hebben en coureurs die hun plekje op de startbaan hebben gekocht. Tot de laatste groep behoren veelal zeer welgestelde personen die mee willen doen met de grote jongens (en dat lang niet altijd onverdienstelijk doen, overigens). In The Gentleman Driver volgen we vier magnaten die er alles aan doen om succesvol te zijn op het asfalt én in het zakelijke leven. Een indrukwekkend portret van mannen die tot het uiterste gaan.

2018 The Gentleman Driver Trailer

Are you driven? The Gentleman Driver gives an inside look into the lives of four extraordinary businessmen who moonlight as race car drivers at the highest levels of sports-car racing. A feature documentary Directed by Mario Mattei Visit http://www.thegentlemandrivermovie.com

Films

En dan zijn er nog de volgende films op Netflix verschenen:

  • Talver
  • Dear Ex
  • Boys N The Hood
  • Drunken Master
  • Gone Girl
  • Goodfellas
  • The Infiltrator
  • The Nice Guys

Meer Netflix? Luister onze podcast Kijkvoer!

Kijkvoer podcast over Netflix
Reageer op artikel:
Netflix update week 6: deze toffe films en series kun je nu bekijken
Sluiten