Netflix update week 51: deze toffe films en series kun je nu bekijken

#1 Andhadhun

De Komedie/Misdaad film Andhadhun is er eentje met een bijzonder verhaal. We volgen de blinde pianist Aakash wiens carrière een boost krijgt nadat hij Sophie ontmoet. De dame introduceert hem aan haar vader Franco, die eigenaar is van een luxe restaurant. Daar ontmoet hij acteur Pramod Sinha, die diep onder de indruk is van Aakash en zijn talent voor pianospel. Op uitnodiging van de acteur treedt Aakash bij hem thuis op, maar dat loopt heel anders dan gepland. Er wordt een moord gepleegd en de pianist is de enige getuigen op plaats delict. En dat hij niet kan zien, werkt alles behalve in zijn voordeel.

AndhaDhun | Official Trailer | Tabu | Ayushmann Khurrana | Radhika Apte | 5th October

AndhaDhun #MovieTrailer He sees what he shouldn’t. She sees what he couldn’t. So the question is, does he see it or not? Watch the AndhaDhun trailer to know. AndhaDhun starring Tabu, Ayushmann Khurrana & Radhika Apte releases in cinemas 5th October, 2018.

Andhadhun is een prachtige film die flink geprezen is met een hoge cijfers. Hij scoort een 9 op IMDB en staat vanaf nu volledig op Netflix.

Reageer op artikel:
Netflix update week 51: deze toffe films en series kun je nu bekijken
Sluiten