Redactie
Redactie Films & Series 10 dec 2018

Netflix update week 50: deze toffe films en series kun je nu bekijken

Dogs of Berlin (2018), 1 seizoen (Netflix Original)

Ben je een liefhebber van duistere detective series uit Scandinavië waarin het altijd lijkt te regenen? Dan past Dogs of Berlin ook wel in je straatje. De trailer is behoorlijk duister en dat is ook niet zo gek. De Duitse thriller speelt zich namelijk af in de onderwereld van Berlijn. Een donkere plek waar dingen gebeuren die het daglicht letterlijk niet kunnen verdragen.

Moord is er daar één van en tevens het hoofdonderwerp van deze serie. Het eerste seizoen van Dogs of Berlin draait namelijk om de dood van Orkan Erdem. Een Duitse voetballer met een Turkse achtergrond. De international blijkt vermoord en dat is het moment waarop de twee hoofdpersonage in beeld komen. De serie draait namelijk Erol Birkan en Kurt Grimmer. Twee politierechercheurs die in de onderwereld van Berlijn duiken om deze moord op te lossen.

Dogs of Berlin | Official Trailer [HD] | Netflix

The death of a high-profile football star leads two contrasting police officers into a battle with Berlin’s underworld as tensions mount throughout the city. Watch Dogs of Berlin only on Netflix: https://www.netflix.com/in/title/80189522 #Netflix #DogsofBerlin #FelixKramer SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Reageer op artikel:
Netflix update week 50: deze toffe films en series kun je nu bekijken
Sluiten