Netflix Update week 42: deze toffe films en series kun je nu bekijken

Er zijn ruwweg twee zaken die we ons in de loop van de dag afvragen: wat gaan we eten en welke serie of film gaan we vanavond op Netflix kijken? Gezien het aanbod van de streaminggigant constant wordt aangepast, brengen wij je in deze rubriek wekelijks op de hoogte.

Het aanbod is dermate groot, dat we een selectie hebben gemaakt waarvan wij denken dat jij het wel kunt waarderen. Staat er niks voor je tussen? In ons Netflix dossier vind je een groot aanbod van films en series die sowieso de moeite waard zijn. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste Netflix-nieuws.

The Haunting of Hill House (2018), Netflix Original serie, IMDb: 9.1

Het paranormale is de laatste tijd steeds vaker een dankbaar onderwerp voor een tv-serie of film. Die boodschap heeft Netflix goed begrepen en als liefhebber van het betere griezelwerk word je met The Haunting of Hill House dan ook op je wenken bediend. In de serie staat het meest beroemde spookhuis centraal. De kinderen die hier ooit opgroeiden zijn nu volwassen, maar nog steeds worden ze geconfronteerd met gebeurtenissen uit het verleden. Alles komt samen op deze ene enge plek. Zeker het kijken waard, want onze eigen Michiel Huisman speelt erin en de eerste reacties zijn ongekend positief.

The Haunting of Hill House | Official Trailer [HD] | Netflix

On October 12th, you’re expected. The Haunting of Hill House is a modern reimagining of the iconic novel, about 5 siblings who grew up in the most famous haunted house in America.

te zien vanaf 12 oktober

ReMastered: Who shot the Sheriff (2018), documentaire, IMDb: 5.1

Remastered is de titel van in totaal acht afleveringen over bijzondere, historische gebeurtenissen. In de eerste aflevering staat de aanslag op reggea-legende Bob Marley centraal. Op documentaire-achtige wijze onderzoekt men wie er verantwoordelijk was voor de aanslag op de reggae-ster en welke mensen er bij betrokken waren. Zo wordt ook de rol van de Amerikaanse CIA belicht. De aanslag vond al lang geleden plaats, op 3 december 1976, maar het mysterie rond de gebeurtenissen is onverminderd groot.

ReMastered: Who Shot the Sheriff? | Official Trailer [HD] | Netflix

The first track of the ReMastered series investigates who is responsible for the shooting of legendary musician Bob Marley. Watch Who Shot the Sheriff, only on Netflix October 12th. About ReMastered: Netflix’s Original Documentary Series, ReMastered, investigates high-profile events affecting some of the most legendary names in music, presenting groundbreaking discoveries and insights beyond what’s been previously reported.

te zien vanaf 12 oktober

Fightworld (2018), eerste seizoen, IMDb: 8.3

Frank Grillo is de enthousiaste gastheer in de nieuwe Netflix documentaire-serie Fightworld. De 53-jarige acteur heeft een onbegrensde interesse en belangstelling voor het fenomeen van het gevecht; de perfecte gids voor een vijfdelige serie door ’s werelds rijkste vechtculturen.

Fightworld plaatst, in tegenstelling tot de titel, de gevechten als laatste. In Fightworld gaat het om de vechters als personen en de cultuur waar zij deel van uit maken. Wat dwingt hen om te vechten en welke rol speelt de maatschappelijke status? In Mexico-Stad, maakt Grillo kennis met een aantal bekende Mexicaanse boksers – waaronder Julio César Chávez – en zijn onnavolgbare Mexicaanse stijl van gewillig geraakt worden en de onmogelijkheid om op te geven.

FIGHTWORLD | Official Trailer [HD] | Netflix

This show isn’t just about fighting, it’s about the people who fight. In this gritty docu-series, actor and lifelong fight enthusiast Frank Grillo travels the globe to explore various methods of fighting and the cultures in which these traditions have evolved and endured.

te zien vanaf 12 oktober

Errementari (2017), film, IMDb: 6.4

Het verhaal Errementari: The Blacksmith and the Devil vindt zijn oorsprong in een oude fabel over een smid die vindt dat hij tegen de duivel vecht. In dit verhaal heeft de smid de duivel verslagen en leeft als een moderne kluizenaar, ver weg van de nieuwsgierige ogen van de stedelingen. Alles gaat goed totdat een wanhopig meisje, Usue, per ongeluk struikelt over de duivel en hem onbewust loslaat. Het wordt vervolgens aan de smid overgelaten om zijn premie in te vorderen, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan, hij bevindt zich namelijk aan het einde van een lynchmob die op zoek is naar de vermiste Usue.

ERREMENTARI – Tráiler español en HD

Más cine en http://www.lashorasperdidas.com Facebook: http://www.facebook.com/lashorasperdidasweb Twitter: http://www.twitter.com/horasperdidas Han pasado 10 años desde de la primera Guerra Carlista de 1833. En un pequeño pueblo de Álava, un comisario del gobierno llamado Alfredo investiga un suceso que le lleva hasta una siniestra herrería en lo profundo del bosque, donde vive un peligroso y solitario herrero llamado Patxi.

te zien vanaf 12 oktober

Apostle (2018), film, IMDb: 6.6

Het is 1905. Thomas Richardson reist naar een afgelegen eiland om zijn zus te redden nadat ze is ontvoerd door een mysterieuze religieuze sekte. Deze sekte eist losgeld voor haar veilige terugkeer. Het wordt al snel duidelijk dat de sekte spijt zal hebben van de ontvoering. Terwijl Thomas dieper en dieper graaft in de geheimen en leugens van de sekte, komen er steeds meer verhalen aan de oppervlakte die de sekte liever verborgen hield. Bereid je voor op veel bloed en pijnlijke martel methodes.

Apostle | Official Trailer [HD] | Netflix

The promise of the divine is but an illusion. From Gareth Evans, writer and director of The Raid franchise, comes Apostle. A Netflix film starring Dan Stevens and Michael Sheen – premieres October 12.

te zien vanaf 12 oktober

Salt, Fat, Acid, Heat (2018), documentaire, IMDb: 7.7

Als je van eten houdt dan is Salt, Fat, Acid, Heat helemaal je ding. De nieuwe Netflix serie volgt chef/auteur Samin Nosrat over de hele wereld terwijl ze de vier belangrijkste elementen van goed koken verkent. Nosrat is een bijzonder charmante gastvrouw en de kans is groot dat je er iets van opsteekt. Maar de echte reden om Salt, Fat, Acid, Heat te bekijken, is om te zien hoe Samin en regisseur Caroline Suh een geheel nieuwe stijl van culinaire tv-shows hebben bedacht.

Salt Fat Acid Heat | Official Trailer [HD] | Netflix

Master these four elements, master the kitchen. Based on Samin Nosrat’s best-selling book, Salt, Fat, Acid, Heat is the essential guide to the basic elements of good cooking.

te zien vanaf 12 oktober

22 July (2018), film, IMDb: 6.7

22 juli is een datum die in het nationale geheugen van Noorwegen staat gegrift. De film is gebaseerd op de tragedie uit 2011, waarbij 77 mensen werden gedood tijdens een terroristische aanslag door de extreemrechtse extremist, Anders Breivik. De film laat de fysieke en emotionele strijd zien van de overlevenden na de aanval, evenals het proces tegen de terrorist. Een rechtszaak die laat zien hoe het Noorse rechtssysteem de mensenrechten van een enkele dader probeert te behouden die het ergste bloedbad in Noorwegen heeft veroorzaakt.

22 JULY | Official Trailer [HD] | Netflix

In 22 JULY, Academy Award-nominated filmmaker Paul Greengrass (CAPTAIN PHILLIPS, UNITED 93) tells the true story of the aftermath of Norway’s deadliest terrorist attack. On 22 July 2011, 77 people were killed when a far-right extremist detonated a car bomb in Oslo before carrying out a mass shooting at a leadership camp for teens.

te zien vanaf 10 oktober

A Street Cat Named Bob (2016), film, IMDb: 7.4

Af en toe is het tussen alle gewelddadige films en series een hele verademing om een ‘feel good’ film te zien. A Street Cat Named Bob is exact dat. Het laat je nog even geloven in de goedheid van de mens. James Bowen is een straatmuzikant op leeftijd met een geschiedenis als drugsverslaafde. Nadat hij door een welzijnsmedewerker aan woonruimte is geholpen ontdekt hij tijdens een van zijn eerste nachten een kat. Na enige tijd worden ze dikke vrienden en James leven ondergaat een aantal belangrijke en hartverwarmende veranderingen.

A Street Cat Named Bob Official Trailer #1 – Joanne Froggatt, Luke Treadaway Movie HD

A Street Cat Named Bob Official Trailer #1 – Joanne Froggatt, Luke Treadaway Movie HD Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://bit.ly/1QyRMsE Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt Based on the international best selling book.

te zien vanaf 10 oktober

Reageer op artikel:
Netflix Update week 42: deze toffe films en series kun je nu bekijken
Sluiten