Netflix Update week 40: deze toffe films en series kun je nu bekijken

Er zijn ruwweg twee zaken die we ons in de loop van de dag afvragen: wat gaan we eten en welke serie of film gaan we vanavond op Netflix kijken? Gezien het aanbod van de streaminggigant constant wordt aangepast, brengen wij je in deze rubriek wekelijks op de hoogte.

Het aanbod is dermate groot, dat we een selectie hebben gemaakt waarvan wij denken dat jij het wel kunt waarderen. Staat er niks voor je tussen? In ons Netflix dossier vind je een groot aanbod van films en series die sowieso de moeite waard zijn. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste Netflix-nieuws.

Salvation (2017), 2 seizoen, IMDb: 6.9

Hoe komt de wereld tot een einde? Een nieuwe ijstijd? Opwarming van de aarde? Of wordt het een asteroĂŻde die op de aarde klapt? In deze serie gaan een miljardair een MIT-student samen aan de slag om te voorkomen dat de aarde vergaat door een asteroĂŻde.

SALVATION Official Trailer (HD) CBS Drama Series

SALVATION Official Trailer (HD) CBS Drama Series SUBSCRIBE for more TV Trailers HERE: https://goo.gl/TL21HZ An MIT grad student and a tech superstar bring a low-level Pentagon official a staggering discovery that an asteroid is just six months away from colliding with Earth.

Chef’s Table (2015), seizoen 5, Netflix Original, IMDb: 8.7

Chef’s Table draait om het leven en het werk van ’s werelds meest vermaarde koks. De internationale chef-koks komen aan bod en geven een ongewoon openhartige inkijk in hun leven, hun werk en hun motivatie en inspiraties. In het vijfde seizoen staan namen als Albert Adrià, Bo Songvisava, Musa Dagdeviren en Cristina Martinez centraal. Zij laten in Chef’s Table zien wat de link is tussen familie, cultuur en eten.

Chef’s Table: Season 5 | Official Trailer [HD] | Netflix

The Emmy-Nominated series returns with four remarkable chefs digging past the surface of the fine-dining world. Only on Netflix, September 28.

Jack Whitehall: Travels with my Father (2017), seizoen 1, Netflix Original, IMDb: 7.5

Jack Whitehall: Travels with my Father, volgt Jack Whitehall terwijl hij aan de reis van zijn leven begint met zijn vader, Michael. De twee zijn vertrokken op een reis door Zuidoost-Azië om deel te nemen aan een reeks avonturen, ongelukken en escapades met twee heel verschillende perspectieven. Aanrader!

Jack Whitehall: Travels With My Father | Official Trailer [HD] | Netflix

Jack Whitehall: Travels With My Father follows the Brit comedian as he finishes the gap year he began in 2009 and had to cut short. Only this time, his travel companion is his unadventurous father Michael. They travel to odd locations and events in an attempt to strengthen their bond.

Somewhere Between (2018), seizoen 1, Netflix Original, IMDb: 6.0

Wat als een week opnieuw zou kunnen doen. Wat zou je dan doen? Een nieuwsproducente in de serie Somewhere Between grijpt de kans om een seriemoordenaar tegen te houden. En niet zonder gevolgen, want het leven van haar dochter staat op het spel.

‘Somewhere Between’ Promo // Paula Patton’s ABC Series

Watch the first official promo for ABC’s ‘Somewhere Between’ starring Paula Patton. Follow TVLine on… TWITTER: http://www.twitter.com/tvline FACEBOOK: http://www.facebook.com/tvline INSTAGRAM: http://www.instagram.com/tvline

Lessons From a School Shooting: Notes From Dunblane (2018), seizoen 1, Netflix Original, IMDb: –

In de nasleep van het bloedbad op de middelbare school in Sandy Hook, dat het leven kostte aan 20 eerste klassers en hun leraren, ontving de plaatselijke geestelijken, Father Bob Weiss, een brief van een collega-priester in Dunblane, Schotland, wiens gemeenschap in 1996 een griezelig vergelijkbaar lot onderging. Van over de Atlantische Oceaan smeden de twee priesters een aangrijpende band door een gedeelde ervaring van trauma en genezing.

Lessons From A School Shooting: Notes From Dunblane | Official Trailer [HD] | Netflix

Father Bob Weiss, who in the days following the Sandy Hook Massacre that took the lives of 26 children and teachers on December 14, 2012, was tasked with the burial of 8 of those children.

Hold the Dark (2018), film, Netflix Original, IMDb: –

Gepensioneerd natuuronderzoeker en wolvenexpert Russell Core reist naar de rand van de beschaving in het noorden van Alaska. De motivatie voor zijn reis is het pleidooi van Medora Slone. Zij is een jonge moeder wiens zoon werd vermoord door een roedel wolven. Terwijl Core probeert om Medora te helpen de wolven op te sporen die haar zoon hebben meegenomen, ontwikkelt zich een vreemde en gevaarlijke relatie tussen de twee eenzame mensen. Wanneer Medora’s echtgenoot Vernon echter terugkeert van de oorlog in Irak, ontketent het nieuws over de dood van zijn zoon een reeks bijzonder gewelddadige gebeurtenissen.

Hold The Dark | Official Trailer [HD] | Netflix

A gripping psychological thriller unfolds in the treacherous Alaskan wilderness when a retired wolf expert is summoned to investigate a child’s disappearance. Hold The Dark, starring Jeffrey Wright, Alexander SkarsgĂĄrd and Riley Keough, and directed by Jeremy Saulnier, premieres on September 28, only on Netflix.

Norsemen (2016), 2 seizoen, IMDb: 7.7

Vikingane speelt zich af in het jaar 790 en toont de dagelijkse uitdagingen van mensen die in een klein Vikingdorp wonen. Van machtsstrijd, rivaliteit tussen broers, gendergelijkheid, verraad en vriendschap. Het zijn elementen die vandaag de dag nog steeds aan de orde zijn, maar een compleet andere vorm krijgen in het tijdperk van de Vikings.

Trailer Norsemen

Confira o trailer da série de comédia viking que estreia hoje na Netflix!

 

Reageer op artikel:
Netflix Update week 40: deze toffe films en series kun je nu bekijken
Sluiten