Redactie
Redactie Films & Series 23 januari 2018

Netflix update week 4: deze top series en films kun je nu bekijken

Er zijn ruwweg twee zaken die we ons in de loop van de dag afvragen: wat gaan we eten en welke serie of film gaan we vanavond op Netflix kijken? Gezien het aanbod van de streaminggigant constant wordt aangepast, brengen wij je in deze rubriek wekelijks op de hoogte.

Het aanbod is dermate groot, dat we een selectie hebben gemaakt waarvan wij denken dat jij het wel kunt waarderen. Staat er niks voor je tussen? In ons Netflix-dossier vind je een groot aanbod van films en series die sowieso de moeite waard zijn.

Homeland, seizoen 6, serie (IMDb 8.4)

We hebben er lang op moeten wachten, maar later deze maand komt eindelijk het zesde seizoen van Homeland naar Netflix. De populaire serie waarin Carrie Mathison de strijd aangaat met terrorisme was eerder al te zien bij de NPO en kan nu dus ook eindelijk gebinged worden via de populaire streamingdienst.

American Psycho, film (IMDb 7.6)

Een classic van de bovenste plank met Christian Bale in de hoofdrol als een supernarcistische zakenman met een liefde voor het vermoorden van mensen in zijn omgeving. Een bijzondere film met een bijzonder naar sfeertje.

Doctor Foster, seizoen 2, serie (IMDb 7.6)

In eerste instantie denk je waarschijnlijk: ‘Manners, waarop komen jullie met deze RTL 5-meuk aanzetten’, maar niks is minder waar. Doctor Foster is een zeer nauwkeurig en spannend vormgegeven drama, waarin je wordt meegesleurd in een wereld vol overspel en leugens. Het tweede seizoen zet het verhaal van het eerste deel voort, in vijf intense afleveringen.

Drug Lords, seizoen 1, docu-serie (nieuw, nog geen IMDb-score)

De verhalen van drugsbaronnen die smijten met geld en gruwelijke moorden niet schuwen, blijven interessant om te vertellen. In deze documentaire-serie (Netflix Original) worden de verhalen van de beruchtste gangsters verteld. De trailer vind je hier. 

The Blacklist, seizoen 1 tot en met 4, serie (IMDb 8.3)

De hyper populaire serie wordt al jaren op tv uitgezonden (tv, wat?) en verschijnt nu ook op Netflix. Kun je mooi in een keer vier seizoenen bingen.

Unrest, documentaire, (IMDb 8.4)

Een boeiende documentaire zoals je het niet vaak ziet. In Unrest richt een 28-jarige doctoraatsstudente d e camera op zichzelf om in beeld te brengen hoe zij haar chronische vermoeidheid beleefd. Hartverscheurend.

Reageer op artikel:
Netflix update week 4: deze top series en films kun je nu bekijken
Sluiten