Redactie
Redactie Films & Series 1 februari 2018

Netflix update week 5: deze top series en films kun je nu bekijken

Er zijn ruwweg twee zaken die we ons in de loop van de dag afvragen: wat gaan we eten en welke serie of film gaan we vanavond op Netflix kijken? Gezien het aanbod van de streaminggigant constant wordt aangepast, brengen wij je in deze rubriek wekelijks op de hoogte.

Het aanbod is dermate groot, dat we een selectie hebben gemaakt waarvan wij denken dat jij het wel kunt waarderen. Staat er niks voor je tussen? In ons Netflix-dossier vind je een groot aanbod van films en series die sowieso de moeite waard zijn.

Dirty Money, documentaire, seizoen 1 (IMDb nog onbekend)

De gloednieuwe Netflix Original documentaire-serie Dirty Money neemt een kijkje in een wereld waar hebberigheid, corruptie en criminaliteit de dagelijkse standaard zijn. Helaas is het onze eigen wereld en geen fictie. De makers hebben eerder Enron en Going Clear opgeleverd, dus weten hoe ze een waardige docu moeten bouwen.

Countdown to Death: Pablo Escobar, documentaire (IMDb nog onbekend)

We kennen het verhaal van Pablo Escobar natuurlijk uit Narcos, maar in deze documentaire word je – aan de hand van zeldzame interviews, beelden en geluidsopnames – nog harder geconfronteerd met de bizarre feiten rond het leven van de drugsbaron. Eerder maakten we als een longread over de parallellen tussen Narcos en de daadwerkelijke feiten in het artikel: ‘Hoe realistisch is het verhaal van Pablo Escobar in Narcos?’

Pablo-Escobar-Countdown

De Avonturen van de Gelaarsde Kat, serie (IMDb, 7.0)

Netflix kadert ‘m onder kinderseries, maar zoals veel animatiefilms- en series is ook De Avonturen van de Gelaarsde Kat stiekem best de moeite waard.

A Futile and Stupid Gesture, film (IMDb nog onbekend)

A Futile and Stupid Gesture vertelt het verhaal van komediegrootheid Doug Kenney, die classics als The National Lampoon, Caddyshack en Animal House op z’n naam heeft staan. Kenney vormde de kern van de komediecultuur in de jaren ’70, een periode die wordt gekenmerkt als een zeer rijpe tijdsgeest voor komedie.

En meer…

Een nieuwe aflevering van Arrow, Riverdale, The Flash en een comedy special van Todd Glass. Mocht je echt niks te doen hebben, dan is Scary Movie 3 vanaf heden ook beschikbaar.

 

Reageer op artikel:
Netflix update week 5: deze top series en films kun je nu bekijken
Sluiten