Redactie
Redactie Films & Series 24 sep 2018

Netflix Update week 39: deze toffe films en series kun je nu bekijken

Er zijn ruwweg twee zaken die we ons in de loop van de dag afvragen: wat gaan we eten en welke serie of film gaan we vanavond op Netflix kijken? Gezien het aanbod van de streaminggigant constant wordt aangepast, brengen wij je in deze rubriek wekelijks op de hoogte.

Het aanbod is dermate groot, dat we een selectie hebben gemaakt waarvan wij denken dat jij het wel kunt waarderen. Staat er niks voor je tussen? In ons Netflix dossier vind je een groot aanbod van films en series die sowieso de moeite waard zijn. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste Netflix-nieuws.

Het belangrijkste nieuws

Het is niet alleen het beschikbaar maken van nieuw materiaal wat de klok slaat. Om met andere aankondigingen haalt Netflix het nieuws deze week. Zo wordt er gewerkt aan een nieuwe serie van Avatar: The Last Airbender. Als laatste maakte Netflix melding van het verkrijgen van de streamingrechten op de succesvolle BBC-serie Bodyguard, Deze serie zal dus binnenkort ook bij Netflix te zien zijn. En dan nog dit: met een record aantal nominaties mocht Netflix zich gelukkig prijzen toen bleek dat maar liefst 23 Netflix titels in de prijzen vielen. Chapeaux dus. In de tussentijd kun je je op gaan maken voor een meer dan prachtige week met talloze nieuwe films en series. We zetten de belangrijkste titels alvast op een rij.

Tonio, film, IMDb: 7.0

Tonio is het verfilmde verhaal over Tonio van de Heijden, dat een bestseller werd en meerdere prijzen won. Op 23 mei 2010 werd de 21-jarige Tonio van der Heijden (gespeeld door Chris Peters) door een auto geraakt en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij stierf. Een tragische gebeurtenis die het leven van zijn ouders (gespeeld door Pierre Bokma en Rifka Lodeizen), drastisch veranderde. Herinneringen aan zijn leven laten diepe littekens achter en zorgen voor een soort fantoompijn als erfenis voor zijn ouders die rouwen. De worsteling van zijn ouders wordt zeldzaam duidelijk gemaakt als we getuige zijn van de strijd die de ouders moeten leveren om te voorkomen dat hun eigen leven in een neerwaartse spiraal van verdriet wordt gesleept.

TONIO – Officiële NL trailer

Release: 13 oktober 2016 Op Eerste Pinksterdag 2010 fietst de 21-jarige Tonio vroeg in de ochtend richting huis na een avond uit met zijn vrienden. Hij wordt onderweg geschept door een auto en komt hierbij om het leven. Zijn ouders Adri en Mirjam worden geconfronteerd met het grootste verlies dat hun leven voorgoed zal veranderen.

Maniac, Netflix Original Serie, IMDb: 8.4

Er zijn veel woorden die je zou kunnen gebruiken om Netflix’s Maniac te beschrijven – raar, gewaagd, meeslepend, ontroerend, slim, attent – maar het beste is het eenvoudigste (en steeds zeldzamer): uniek. Er is niets anders dat er zo uitziet; niet in de filmografieën van de co-sterren, Jonah Hill en Emma Stone, en zeker niet op Netflix. Wij spraken vorige week met Emma Stone over de serie. Lees het interview hier.

Maniac is echt anders. Hill en Stone spelen Owen Milgram en Annie Landsberg, twee New Yorkers met verschillende ervaringen die ermee instemmen deel te nemen aan een farmaceutisch onderzoek. Dit onderzoek zou hen bevrijden van hun geestelijke gezondheidsproblemen. Uiteraard loopt dit niet helemaal naar wens.

Maniac | Official Trailer [HD] | Netflix

MANIAC tells the stories of Annie Landsberg (Emma Stone) and Owen Milgrim (Jonah Hill), two strangers drawn to the late stages of a mysterious pharmaceutical trial. Things do not go as planned. A Netflix Limited Series from Cary Joji Fukunaga. MANIAC arrives September 21.

Star Wars: The Last Jedi, film, IMDb: 7.4

Jedi Meester Luke Skywalker probeert ongewild de jonge hoopvolle Rey te begeleiden in de wegen van de kracht. Leia, de voormalige prinses die is bevorderd tot generaal, probeert om wat overblijft van het verzet weg te leiden van de meedogenloze tirannieke greep van de Eerste Orde. Verder heeft Star Wars geen introductie nodig, dunkt ons.

Star Wars: The Last Jedi Trailer (Official)

Watch the new trailer for Star Wars: The Last Jedi and see it in theaters December 15.

The Good Cop, Netflix Orignal Serie, 6.9

The Good Cop, gebaseerd op de Israëlische komedie met dezelfde naam, volgt Tony “TJ” Caruso Jr. (Groban), een succesvolle, pathologisch gereguleerde detective in de NYPD. Zijn vader, Tony Sr. (Tony Danza), is een voormalige agent die net met TJ is ingetrokken na een ruzie in de gevangenis wegens corruptie. Hoewel Tony Sr. niet meer aan het werk is, kan hij het niet laten om verwikkeld te raken in het werk van TJ – meestal door slechte besluitvorming of door toeval. Lees: gekke humor alom.

The Good Cop | Official Trailer [HD] | Netflix

From the creator of Monk comes The Good Cop, a new Netflix Original series starring Tony Danza and Josh Groban. All episodes available September 21st. Watch The Good Cop on Netflix: https://www.netflix.com/in/title/80157073 #Netflix #TheGoodCop #JoshGroban SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Quincy, Netflix Original documentaire, IMDb: 8.0

Er zijn weinige mensen die zo’n grote impact hebben gehad op de Amerikaanse samenleving als Quincy Jones. De film Quincy geeft een intieme blik in het leven van het icoon. Jones is al 70 jaar een unieke kracht en heeft de raciale en culturele grenzen overschreden; zijn verhaal is onlosmakelijk verweven met Amerika.

Quincy | Official Trailer [HD] | Netflix

Artist. Father. Visionary. QUINCY is an intimate look at musical icon and influential legend, Quincy Jones. Available on Netflix September 21st. Beyond his own acclaim as a trumpeter, producer, conductor, composer and arranger, Quincy Jones’ inimitable gift to discover the biggest talents of the past half of the century is unprecedented.

 

Fences, film, IMDb: 7.2

Troy Maxson verdient zijn brood als een arbeider in het Pittsburgh van 1950. Maxson droomde ooit van een carrière als professioneel honkbalspeler, maar werd te oud geacht toen de grote divisies zwarte atleten begonnen toe te laten. Bitter over zijn gemiste kans, creëert Troy verdere spanning in zijn gezin wanneer hij de kans van zijn zoon om een recruiter van een universiteitsvoetbal te ontmoeten, platlegt.

Fences Official Trailer #1 (2016) Denzel Washington, Viola Davis Drama Movie HD

Fences Trailer 1 (2016) Denzel Washington, Viola Davis Drama Movie HD [Official Trailer]

 

Rafinha Bastos: Ultimato, cabaret, IMDb: 6.7

Een goede komiek geeft niet op. Nooit. Ook een slechte grap die je lang kan blijven achtervolgen mag niet het einde van je carrière als grappenmaker betekenen. Doorgaan is het motto, bij voorkeur onverstoord. De Braziliaanse komiek Rafinha Bastos vertelt over zijn ervaringen als komiek en nog veel meer, van zijn scheiding tot het opnieuw vinden van liefde.

Rafinha Bastos: Ultimato | Trailer | (Brasil) [HD]

Uploaded by Trailers em Português on 2018-09-17.

 

D.L. Hughley: Contrarian, cabaret, IMDb: 6.6

Als je van het type komiek a la Eddie Griffin’ houdt, dan word je spontaan verliefd op Hughley. Het gaat te ver om te zeggen dat Hughley de typische zwarte Amerikaanse humor in ere houdt. Alle onderwerpen komen aan de orde. Zo vertelt hij over het man zijn tijdens de # MeToo-beweging, waarom mobiele telefoons relaties vernietigen en loopt hij leeg over ouders die geen waarschuwingssignalen volgen.

D.L. Hughley: Contrarian | Stand-up Special Trailer [HD] | Netflix

D.L. Hughley explains the grave repercussions of giving your children unique names in his new stand-up comedy special, Contrarian. Streaming September 18 on Netflix. Watch D.L.

Reageer op artikel:
Netflix Update week 39: deze toffe films en series kun je nu bekijken
Sluiten