Netflix update week 37: deze toffe series en films kun je nu bekijken

Er zijn ruwweg twee zaken die we ons in de loop van de dag afvragen: wat gaan we eten en welke serie of film gaan we vanavond op Netflix kijken? Gezien het aanbod van de streaminggigant constant wordt aangepast, brengen wij je in deze rubriek wekelijks op de hoogte.

Het aanbod is dermate groot, dat we een selectie hebben gemaakt waarvan wij denken dat jij het wel kunt waarderen. Staat er niks voor je tussen? In ons Netflix dossier vind je een groot aanbod van films en series die sowieso de moeite waard zijn. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste Netflix-nieuws.

Topseries voor nu gered

Zoals altijd is het nu ook de vraag welke series zijn gebleven en welke er zouden verdwijnen. We kunnen de liefhebbers van Homeland, Sons of Anarchy en Prison Break gerust stellen: voorlopig blijven zij beschikbaar op Netflix. Van andere series als American Horror Story, White Collar en Modern Family zijn er één of meerdere seizoenen verdwenen.

De belangrijkste en meest opvallende wijzigingen laten we graag de revue passeren.

Wynonna Earp

Wynonna Earp is een Canadese televisieserie waarin het bovennatuurlijke een centrale rol speelt. De serie is gebaseerd op een komische serie van Beau Smith met dezelfde naam. De show volgt Wynonna Earp, een afstammeling van lawman Wyatt Earp, terwijl ze probeert haar geboortestad Revenants te bevrijden van de criminelen die oorspronkelijk door Wyatt Earp zijn vermoord. Volgens een vloek over de Earp-familie proberen de Revenants wraak te nemen door de oudste levende Earp-afstammeling te doden.

De enige manier om de vloek te verbreken is om alle 77 Revenants te doden met behulp van de Peacemaker, het originele wapen van Wyatt Earp. Alle Revenants worden echter nieuw leven ingeblazen als de oudste nazaat 27 wordt. Wynonna, die 27 wordt aan het begin van de show, wil de vloek beëindigen met de hulp van haar zus Waverly en speciaal agent Dolls.

Wynonna Earp Series Trailer

Fanmade, Includes three songs by DOROTHY Done just as an Adobe Premiere test.

Miami Vice

Na een tragische inbreuk op de beveiliging in de ‘Joint Inter-Agency Task Force’ (JIATF), vraagt de FBI om hulp van de autoriteiten in Miami. Deze opdracht gaat naar twee detectives; James ‘Sonny’ Crockett en Ricardo ‘Rico’ Tubbs. Undercover als offshore boot racers en outlaw smokkelaars nemen Sonny Burnett en Rico Cooper, het drugsnetwerk over van de mysterieuze Jesus Montoya-Londono en zijn Cubaanse Chinese bankier Isabella.

De intensiteit van de zaak duwt Crockett en Tubbs naar de rand van het toelaatbare, daar waar identiteit en fabricage vaag worden. De agent en speler worden één en wanneer Crockett voor Isabella valt, vindt er een aanval op de geliefden van Tubbs plaats.

Miami Vice (2006) Official Trailer #1 – Jamie Foxx Movie HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt Miami Vice (2006) Official Trailer #1 – Jamie Foxx Movie HD Based on the 1980’s TV action/drama, this update focuses on vice detectives Crockett and Tubbs as their respective personal and professional lives become dangerously intertwined.

Smokey and the Bandit

Bandit en Cledus zijn twee vrachtwagenchauffeurs uit het zuiden van de VS die het aandurven om een vrachtwagen bier uit Texas op te halen en deze binnen een bepaalde tijd terug te geven. Het lijkt op een eenvoudige opdracht, maar terwijl ze Texas verlaten, pakt Bandit onbewust Carrie op, een liftende aanstaande bruid die net haar bruidegom, Junior, bij het altaar heeft achtergelaten. Junior is echter de zoon van Sheriff Buford T. Justice. En wanneer Buford en Junior ontdekken wat er is gebeurd, gaan ze op jacht naar de bandiet.

Smokey and the Bandit Official Trailer #1 – Burt Reynolds Movie (1977)

Smokey and the Bandit Trailer – Directed by Hal Needham and starring Burt Reynolds, Jerry Reed, Mike Henry, Paul Williams, Pat McCormick. A race-car driver named Bandit makes a bet that he can transport an illegal shipment of beer from Texas to Atlanta in under 28 hours.

The Breakfast Club

Vijf studenten ontmoeten elkaar voor het nablijven op een zaterdag op Shermer High School, net buiten Chicago. We maken kennis met Brian Johnson, Andrew Clark, Allison Reynolds, Claire Standish en John Bender, respectievelijk ‘een brein, een atleet, een hopeloos geval, een prinses en een crimineel’.

De zelfverzekerde begeleidende leraar, Richard Vernon, wijst hen een essay toe over “wie je denkt dat je bent”. Zodra Vernon vertrekt, begint het tienerdrama: Bender stoort Claire met ongepaste seksuele grappen, raakt overwegend Andrews zenuwen en beledigt Brian terloops.

The Breakfast Club Official Trailer #1 – Paul Gleason Movie (1985) HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt The Breakfast Club Trailer – Directed by John Hughes and starring Emilio Estevez, Paul Gleason, Anthony Michael Hall, John Kapelos, Judd Nelson.

Psycho 2

PSYCHO is waarschijnlijk de belangrijkste horrorfilm aller tijden en een vervolg op het boek verdient een eervolle vermelding. Dit vervolg is zeker niet beter of komt zelfs maar in de buurt van het originele Alfred Hitchcock-meesterwerk, maar het resultaat is een geweldige en belangrijke horrorfilm, beïnvloed door het slasher-genre van de vroege jaren 80.

Psycho 2 heeft alles om te slagen: goed acteerwerk (Anthony Perkins is geweldig!), mysterie, een geweldig script van Tom Holland (de meester achter Fright Night en Child’s Play), en een schokkend einde . Bekijk deze film als je denkt dat vervolgacties altijd een ramp zijn als je probeert het origineel te evenaren.

Psycho II (1983) Official Trailer – Anthony Perkins, Vera Miles Movie HD

Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt Psycho II (1983) Official Trailer – Anthony Perkins, Vera Miles Movie HD After twenty-two years of psychiatric care, Norman Bates attempts to return to a life of solitude…

American Gangster

Na de dood van zijn werkgever en mentor, Bumpy Johnson, vestigt Frank Lucas zichzelf als de grootste importeur van heroïne in het Harlem-district van Manhattan. Hij doet dit door heroïne rechtstreeks bij de bron in Zuidoost-Azië te kopen en hij bedenkt een unieke manier om de drugs in de Verenigde Staten te importeren. Als gevolg daarvan is zijn product superieur in vergelijking met wat momenteel op straat beschikbaar is en zijn de prijzen lager.

Zijn alliantie met de New York Mafia verzekert zijn positie. Het is ook het verhaal van een toegewijde en eerlijke politieagent, Richie Roberts, die samen met de federale regering de strijd tegen drugs aangaat. American Gangster is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

American Gangster Official Trailer #1 – Denzel Washington, Russell Crowe Movie (2007) HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt American Gangster Official Trailer #1 – Denzel Washington, Russell Crowe Movie (2007) HD American Gangster Trailer – Directed by Ridley Scott and starring Denzel Washington Russell Crowe Chiwetel Ejiofor Josh Brolin and Lymari Nadal Following the death of his employer and mentor, Bumpy Johnson, Frank Lucas establishes himself as the number one importer of heroin in the Harlem district of Manhattan.

Mercury Rising

Mercury Rising is een heel conventioneel ‘government are the bad guys’-verhaal over kwaadaardige agenten om een autistische jongen te vermoorden die hun topcode kan breken. Natuurlijk is het uitgangspunt van de film, dat de overheid liever iemand vermoordt die hun code kan breken in plaats van de problemen met de code op te lossen, ongelooflijk stom.

Als een jongen de code kan breken, is het niet redelijk dat een andere jongen in Rusland of waar ook het kan breken? Als het een fout bevat waardoor het kind het patroon kan vinden, hoeft het dan niet te worden opgelost? Natuurlijk niet. We doden het kind en doen net alsof er niks is gebeurd.

Mercury Rising Official Trailer #1 – Bruce Willis Movie (1998) HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt Mercury Rising Trailer – Directed by Harold Becker and starring Bruce Willis, Alec Baldwin, Miko Hughes, Chi McBride, Robert Stanton.

Thor: Ragnarok

Thor: Ragnarok is een fantasievolle fantasie over hoe superheldenfilms eruit zouden kunnen zien. Gigantische monsters en mooie vrouwen; zombielegers en een grote spookachtige hond; een slechte heks en Jeff Goldblum. Ragnarok is het resultaat van zelfverzekerd filmmaken en het voorbeeld van wat de Thor-franchise altijd had kunnen zijn.

Thor zit gevangen aan de andere kant van het universum en bevindt zich in een race tegen de tijd om terug te gaan naar Asgard om Ragnarok te stoppen, de vernietiging van zijn thuiswereld en het einde van de Asgardische beschaving, door een almachtige nieuwe bedreiging, de meedogenloze Hela.

“Thor: Ragnarok” Official Trailer

► Subscribe to Marvel: http://bit.ly/WeO3YJ Follow Marvel on Twitter: ‪https://twitter.com/marvel Like Marvel on FaceBook: ‪https://www.facebook.com/Marvel For even more news, stay tuned to: Tumblr: ‪http://marvelentertainment.tumblr.com/ Instagram: https://www.instagram.com/marvel Google+: ‪https://plus.google.com/+marvel Pinterest: ‪http://pinterest.com/marvelofficial

Cable Girls (seizoen 3)

Cable Girls is een show over vier vrouwen die als operators in een telefoonbedrijf werken. Maar dit verhaal is zoveel meer dan dat. De show, die zich afspeelt in Madrid in de jaren ’20 van de vorige eeuw, is een Spaans drama. Het verhaal begint met Alba of ‘Lidia’, die ten onrechte wordt beschuldigd van moord en de enige manier waarop ze zichzelf kan redden is door de corrupte officier van het telefoonbedrijf gunstig te stemmen.

Cable Girls | Official Trailer [HD] | Netflix

Being a woman in 1928 was no easy task. Four women in search of independence are brought together through their work as telephone operators. Now streaming exclusively on Netflix. Netflix’s first original Spanish series is here and features Blanca Suárez, Ana Fernández, Nadia de Santiago, Maggie Civantos, Ana Polvorosa, Yon González, and Martiño Rivas, among others.

Iron Fist (seizoen 2)

Danny Rand komt 15 jaar na zijn vermeende dood terug. Nu in New York City, leert Danny dat zijn jeugdvrienden die zijn ouders bedrijf runnen. Danny krijgt echter de verantwoordelijkheid om een geheime organisatie, The Hand genaamd, te verslaan en zijn stad te beschermen tegen kwade krachten.

Marvel’s Iron Fist: Season 2 | Official Trailer [HD] | Netflix

It’s not a weapon to be held. It’s a weapon to be used. Season 2 of Marvel’s Iron Fist debuts exclusively on Netflix September 7, 2018. Watch Marvel’s Iron First on Netflix: https://www.netflix.com/in/title/80002612 #Netflix #MarvelsIronFist #FinnJones SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

First and Last

Sommige documentaires laten je exact dat zien wat je altijd al had willen weten, maar nooit jezelf durfde af te vragen. Camera’s betreden Georgia’s Gwinnett County Jail om de eerste dagen te documenteren van de nieuwe gevangenen en de laatste dagen van degenen die binnenkort worden vrijgelaten.

Mulholland Drive

Een jonge actrice met een heldere blik reist naar Hollywood, om vervolgens verstrikt te raken in een duister complot met een vrouw die bijna is vermoord. Ze lijdt, als gevolg van een auto-ongeluk aan geheugenverlies. Uiteindelijk worden beide vrouwen in een psychotische illusie gezogen met een gevaarlijke blauwe doos, een regisseur genaamd Adam Kesher, en de mysterieuze nachtclub Silencio.

Mulholland Drive (2001) Official HD Trailer [1080p]

Review: http://bit.ly/MulhollandDr Korte inhoud: Een mysterieuze vrouw ontsnapt aan een verkeersongeluk met een tas vol geld, maar zonder haar geheugen. Ondertussen is Betty Elms in L.A. verschenen, in de hoop een filmcarrière te kunnen beginnen. Wanneer Betty de naamloze vrouw in haar appartement vindt, besluit ze haar te helpen.

The Debt Collector

Adkins leidt een aantal sportscholen. Natuurlijk gaat het financieel niet goed en sommige criminelen bieden aan om zijn onderneming voor een schijntje op te kopen. Adkins schopt hen eruit en een vriend biedt aan om hem te helpen door hem een baan te geven bij de gangster Tommy. Hij wordt ingehuurd als een incasseerder van schulden, samen met de ervaren “Sue.” Vanaf het begin zijn de opdrachten  gevaarlijker dan Sue claimt en moet Adkins zijn leven riskeren bij bepaalde opdrachten.

The Debt Collector (2018) | Official International Trailer (Scott Adkins) HD

A classically-trained martial artist (Adkins) goes to work as a debt collector for the mob. The job seems easy enough, until one “client” pulls him into a situation deeper than could ever be expected. Also starring Louis Mandylor, Michael Pare, Tony Todd and Vladimir Kulich. Directed by Jesse V. Johnson.

Meer Netflix

Klik hier voor een compleet overzicht van alle films en series die deze week gaan verschijnen. Of klik hier voor vijf nieuwe Netflix Originals die in september gaan verschijnen.

Netflix Nederland

Reageer op artikel:
Netflix update week 37: deze toffe series en films kun je nu bekijken
Sluiten