Netflix update week 38: deze toffe series en films kun je nu bekijken

Er zijn ruwweg twee zaken die we ons in de loop van de dag afvragen: wat gaan we eten en welke serie of film gaan we vanavond op Netflix kijken? Gezien het aanbod van de streaminggigant constant wordt aangepast, brengen wij je in deze rubriek wekelijks op de hoogte.

Het aanbod is dermate groot, dat we een selectie hebben gemaakt waarvan wij denken dat jij het wel kunt waarderen. Staat er niks voor je tussen? In ons Netflix dossier vind je een groot aanbod van films en series die sowieso de moeite waard zijn. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste Netflix-nieuws.

Releasedatum Daredevil

De meeste aandacht ging uit naar het derde seizoen van Daredevil. Opvallend genoeg was de trailer verstopt in het tweede seizoen van ‘Iron Fist’ en een overijverige twitteraar uit Thailand wist te melden dat de releasedatum van ‘Daredevil’ 19 oktober is.

Meer Netflix-nieuws

Cursed is een gloednieuwe serie van Netflix en afgelopen week werd bekend dat Katherine Langford, die Hannah Baker speelde in 13 Reasons Why, een rol gaat spelen in deze serie. Het andere goede nieuws is dat het derde seizoen van The Good Place later deze maand van start zal gaan. Daarnaast zijn er talloze films en series die zonder meer de moeite waard zijn. De belangrijkste wapenfeiten hebben we alvast voor je uitgezocht.

Al Hayba, serie

In Al Hayba is het gebied tussen Syrië en Libanon het decor voor de belevenissen van Jabal en zijn clan. Men beheert de wapenhandel en de smokkel naar de grenzen. Jabal en zijn familie leiden een moderne levensstijl, toch vertrouwt hij nog steeds op de traditionele gebruiken van de clan om conflicten op te lossen.

Het gezin ontvangt het nieuws van de dood van hun zoon Adel die meer dan vijftien jaar geleden naar Canada vluchtte vanwege een ruzie. In de afgelopen tien jaar heeft hij geen nieuws van hem ontvangen, en nu komt zijn lichaam terug, vergezeld door zijn vrouw en enige zoon die hij naar zijn broer Jabal vernoemde. Dit het beginpunt van een nieuwe fase in de onderlinge verhoudingen die op scherp komen te staan.

Nassif Zeytoun – Majbour [Al Hayba Series] (2017) / ناصيف زيتون – مجبور

Nassif Zeytoun – Majbour [Al Hayba Series] (2017) / ناصيف زيتون – مجبور أغنية مجبور غناء النجم ناصيف زيتون Author: Ali Al Mawla Composer: Fadel Sleiman Arranger: Jimmy Haddad Produced By watary Production: https://goo.gl/rSQjYP Subscribe now: http://goo.gl/wrc8TO Like us on Facebook : http://goo.gl/4wk1mt Follow us on Twitter : http://goo.gl/28ErNj Follow us on Google+: http://goo.gl/9ZbthR Our Official Website : http://goo.gl/9zLdlv For booking dial +961 3 161817 لحجز حفلاتكم الاتصال [email protected]

Inside the Freemasons, docu serie

Deze gloednieuwe vijfdelige documentaire probeert de waarheid achter de oude rituelen en de nauw bewaakte praktijken van ‘s werelds oudste sociale netwerk te ontdekken. Het laat zien wat er zich achter de schermen van een van de oudste mannenclubs gebeurt in de aanloop naar het driehonderd-jarig jubileum.

Hoewel de meesten van ons bekend zijn met het concept van vrijmetselaars, weten weinigen wie ze zijn en wat ze doen. Wat heeft generaties mannen gemotiveerd zich bij haar rangen te voegen? Wat betekent de symboliek? Hoe verschilt de publieke perceptie van de realiteit? En wat heeft de vrijmetselarij de mens en de samenleving te bieden in de 21e eeuw? ‘

Enter the secret world of the Freemasons

The Freemasons are the world’s most well-known secret society, and are the subject of countless parodies and conspiracy theories. But who are they exactly? Mo Rocca ventures inside Masonic Lodges to find out.

Cardboard Gangsters, film

Een aantal tieners in het noorden van Dublin beginnen drugs te verhandelen om snel geld te verdienen. Naarmate hun activiteiten toenemen, verschijnen ze op de radar van de plaatselijke drugsdealer met verwoestende gevolgen.

Cardboard Gangsters is een goed geregisseerd en geacteerd geheel en weet de spanning te laten stijgen tot een ongekend, bloederig einde. De acteurs zijn jong en grotendeels onbekend, maar spelen hun rollen met overtuiging.

Cardboard Gangsters Official Trailer 2017

IN UK CINEMAS 4th AUGUST 2017 CARDBOARD GANGSTERS which stars John Connors (King of the Travellers, Love/Hate), Fionn Walton (Out of Here, What Richard Did), and Kierston Wareing (Fish Tank, East Enders) follows a group of wannabe gangsters as they attempt to gain control of the drug trade in Darndale, chasing the glorified lifestyle of money, power and sex.

Shooter (seizoen 3)

Shooter gaat zijn derde seizoen goed van start als onze held wordt gekidnapt en zich gedwongen voelt om de brandende woestijn in te trekken. De serie, een bewerking van een actiethriller uit 2007, wordt helaas beëindigd en dus is dit derde seizoen ook direct het laatste. De grote focus blijft liggen op de geheime organisatie die bekend staat als Atlas en het seizoen begint met het ultieme mysterie rond de mogelijke band tussen de groep en de vader van Bob Lee Swagger.

SHOOTER Season 3 Official Trailer (HD) Ryan Phillppe USA Series

SUBSCRIBE for more TV Trailers HERE: https://goo.gl/TL21HZ Shooter Season 3 premieres June 21 on USA Network Check out our most popular TV PLAYLISTS: LATEST TV SHOW TRAILERS: https://goo.gl/rvKCPb SUPERHERO/COMIC BOOK TV TRAILERS: https://goo.gl/r8eLH6 NETFLIX TV TRAILERS: https://goo.gl/dbO463 HBO TV TRAILERS: https://goo.gl/pkgTQ1 JoBlo TV trailers covers all the latest TV show trailers, previews, clips, promos and featurettes.

American Vandal (seizoen 2), serie

American Vandal komt in het tweede seizoen terug met een explosieve nieuwe zaak, een (grotendeels) nieuwe cast en solide nieuwe complottheorieën. Seizoen 2 van de met een Emmy-genomineerde en Peabody Award-winnende satire volgt Peter Maldonado en Sam Ecklund terwijl zij hun onderzoek voltooien naar de onsmakelijke incidenten met poep op een katholieke school voor kinderen van rijke ouders.

American Vandal: Season 2 | Official Trailer [HD] | Netflix

Milk, milk, lemonade…around the corner, justice is made. Filmmakers Peter Maldonado and Sam Ecklund point their investigative lens at St. Bernardine, a private high school recently terrorized by a vandal known only as The Turd Burglar. Kevin McClain, a junior, has been expelled and awaits trial for the crimes.

Bojack Horseman (seizoen 5), serie

Er staat veel te gebeuren aan het begin van seizoen 5. Niet lang na het einde van seizoen 4 is BoJack de ster van Philbert, een gruwelijke goede, nieuwe detectiveserie voor whattimeisttrightnow.com. Zijn nieuwe rol zorgt voor de introductie van een aantal nieuwe personages. Zo zien we Gina (Stephanie Beatriz), zijn vrouwelijke co-ster die schijnbaar tevreden is met haar werk, zelfs wanneer BoJack’s kritiek resulteert in diverse scriptwijzigingen door de maker van de serie Flip (Rami Malek).

BoJack Horseman: Season 5 | Official Trailer [HD] | Netflix

This is going to be a sensational season of television. Season 5, September 14 only on Netflix. Watch BoJack Horseman on Netflix: https://www.netflix.com/in/title/70300800 #Netflix #BoJackHorseman #WillArnett SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Ingobernable (seizoen 2), serie

Tijdens het eerste seizoen zag je dat de First Lady de handel domineerde en probeerde Mexico te veranderen. In het tweede seizoen gebeurt er echter veel meer wat de serie een extra dimensie geeft. Zo probeert Emilia te ontsnappen aan Tepito en zoekt ze naar Maria, die gevangen wordt gehouden in de VS. De samenzwering binnen de Mexicaanse regering groeit. Tepito staat voor onmiddellijke vernietiging. Naar het er naar uitziet, zal seizoen twee zwaar worden beïnvloed door deze ‘samenzwering’ en komt er een nieuwe vijand om de troon te claimen.

Ingobernable: Season 2 | Official Trailer [HD] | Netflix

Emilia Urquiza has lost everything to forces above the government. But she has not given up and will fight the system to save her daughter and face those who killed her husband.

Car Masters: Rust to Riches (seizoen 1)

Netflix ‘nieuwste reality-serie laat je zien hoe je van 1.000 dollar 100.000 dollar maakt. Car Masters: Rust to Riches is een serie van acht afleveringen die de levendige crew van Gotham Garage volgt. Onder leiding van Mark Towle, geeft de excentrieke groep van bekwame motorliefhebbers klassieke auto’s moderne makeovers in een poging deze voor grof geld te verkopen.

Car Masters: Rust to Riches | Official Trailer [HD] | Netflix

The colorful crew at Gotham Garage overhauls an eclectic collection of cars and trucks, trading up to a showstopper they can sell for big bucks. Car Masters: Rust to Riches is now streaming on Netflix.

The Land of Steady Habbits, serie

Al tweehonderd jaar wordt Connecticut “het land van vaste gewoonten” genoemd, aanvankelijk vanwege zijn politieke stabiliteit, maar al snel ontstonden er rijkere ironieën. Tegen 2014, toen Ted Thompson de roman schreef waarop de nieuwe film van Nicole Holofcener is gebaseerd, waren vaste gewoonten zowel een eerlijke beschrijving als een goedkope grap geworden.

The Land of Steady Habits | Official Trailer [HD] | Netflix

Feeling trapped in the stifling, wealthy enclave of Westport, Connecticut, Anders Hill (Ben Mendelsohn) retires from his job in finance and leaves his wife (Edie Falco) in the hopes that it will renew his lust for life.

Boca Juniors: Confidencial (seizoen 1), serie

Boca Junior is op weg om de 33ste landstitel in de Superliga Argentina, de superdivisie of de primera-divisie in Argentinië binnen te slepen. De Azul y Oro (blauw en goud) zoals ze bekend zijn, zijn de meest succesvolle club in Argentinië, en ook de titelverdediger van de Primera Division.

De vierdelige serie laat zien hoe het leven in de club is, hoe de club worstelt en wat het betekent om kampioen te zijn van de Primera Division. Het bevat ook beelden van bekendere spelers zoals Carlos Tevez, die zijn aanwezigheid heeft laten gelden in de Premier League, met clubs zoals West Ham United, Manchester United en Manchester City.

Boca Juniors Confidencial | Official Trailer [HD] | Netflix

It’s time to get to know the mystic from within. In 2018, a new Netflix documentary series will take you to Boca Juniors behind the scenes. #Netflix #BocaJuniorsConfidencial #LaBombonera SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Reversing Roe, documentaire

Reversing Roe is actueler dan ooit. Met de op handen zijnde benoeming van een nieuwe rechter in de ‘Supreme Court’ bestaat de mogelijkheid dat de abortuswetgeving in Amerika een stap terug zal zetten. Dit is exact waar ‘Reversing Roe’ over gaat. Het is het eeuwig durende debat over de vraag wie de beslissing mag nemen over het beëindigen van een zwangerschap: de dokter en de vrouw in kwestie of de wetgever.

Reversing Roe | Official Trailer [HD] | Netflix

45 years after it revolutionized abortion law in America, the landmark 1973 US Supreme Court case Roe v. Wade is once again at a crossroads. Reversing Roe depicts the state of abortion and women’s rights in America.

On My Skin (Sulla mia pelle), film

In 2009 stierven 172 mensen in Italiaanse gevangenissen. Sulla Mia Pelle (On My Skin) vertelt het verhaal van een van hen, een verhaal dat nog steeds actueel is vandaag. De dood van Stefano Cucchi blijft vervuld met mysterie en controverse; ooit gearresteerd door de Carabinieri (Italiaanse politie) wegens een klein drugsdelict, stierf de jongeman een week later achter de tralies. Was zijn overlijden een gevolg van het politiegeweld ten tijde van zijn arrestatie of zijn er andere verklaringen aanwezig?

ON MY SKIN Trailer (2018) Netflix Movie HD

Based on true events… ON MY SKIN Trailer (2018) Netflix Movie HD © 2018 – Netflix

Meer Netflix

Klik hier voor een compleet overzicht van alle films en series die deze week gaan verschijnen. Of klik hier voor vijf nieuwe Netflix Originals die in september gaan verschijnen.

Netflix-Nederland

Reageer op artikel:
Netflix update week 38: deze toffe series en films kun je nu bekijken
Sluiten