Netflix update week 34: deze toffe series en films kun je nu bekijken

Er zijn ruwweg twee zaken die we ons in de loop van de dag afvragen: wat gaan we eten en welke serie of film gaan we vanavond op Netflix kijken? Gezien het aanbod van de streaminggigant constant wordt aangepast, brengen wij je in deze rubriek wekelijks op de hoogte.

Het aanbod is dermate groot, dat we een selectie hebben gemaakt waarvan wij denken dat jij het wel kunt waarderen. Staat er niks voor je tussen? In ons Netflix dossier vind je een groot aanbod van films en series die sowieso de moeite waard zijn. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste Netflix-nieuws.

Guardians of the Galaxy Vol. 2, film (IMDb: 7.7)

Disney haalt alle Marvel films van Netflix, maar Guardians of the Galaxy Vol. 2 komt toch naar de streamingdienst. Reden voor een feestje, want het tweede deel is zonder twijfel één van de betere superheldenfilms. Snel gaan kijken dus.

Disenchantment, serie (IMDb: 7.4)

Een nieuwe hilarische animatieserie heeft zijn weg gevonden naar Netflix. Deze luistert naar de naam Disenchantment en gaat over een prinses met een drankprobleem. Komt de stijl je bekend voor? Logisch, want de man achter deze serie is niemand minder dan Matt Groening. De maker van The Simpsons.

Mr. Sunshine, serie (IMDb: 8.3)

Als je ooit een keer een Zuid-Koreaanse serie wilt proberen, laat het dan deze zijn. Dit verhaal over een Koreaans jongetje die opgroeit in Amerika en vervolgens terugkeert naar zijn thuisland is van hoog niveau. De stijl van de serie is ongekend en de productiewaarde hoog. Zeker het proberen waard.

Mission: Impossible, film (IMDb: 7.1)

Het zesde deel (Mission: Impossible – Fallout) draait nu in de bioscoop, maar de klassieker uit 1996 is ook nog steeds het kijken meer dan waard. Dus rol zo vanuit de bioscoop je luie stoel in, want hij staat voor je klaar op Netflix.

Terminator 2: Judgement Day, film (IMDb: 8.5)

Niet alle films uit de Terminator serie zijn even goed, maar de eerste twee delen zijn fantastisch. Lange tijd waren ze niet te vinden op Netflix, maar nu heeft Judgement Day zijn weg naar de streamingdienst gevonden. Tijd om te bingen met Arnie dus!

Leaving Las Vegas, film (IMDb: 7.5)

Hij heeft een hoop bizarre rollen gespeeld en af en toe sloeg hij de plank volledig mis, maar Nicolas Cage is onderaan de streep een uitstekend acteur. Dat bewees hij ook in Leaving Las Vegas waarmee hij de Oscar voor beste hoofdrolspeler won. Zeker interessant om eens te kijken.

Fear and Loathing in Las Vegas, film (IMDb: 7.7)

Een film met Johnny Depp en Benicio Del Toro gebaseerd op een verhaal van Hunter S. Thompson. Dat klinkt veelbelovend en de potentie wordt grotendeels waargemaakt. Een bijzondere film vol drugs, drank en een rode cabrio.

Forgetting Sarah Marshall, film (IMDb: 7.2)

Wil je vriendin op zondagmiddag een romantische komedie kijken? Gooi deze er dan in. Niet hoogstaand, maar zeker vermakelijk. Met onder andere Mila Kunis en Kristen Bell. Forgetting Sarah Marshall is dus geschikt voor fans van zowel blond, als brunette.

Doctor Who, serie (IMDb: 8.7)

Tijdreizen, een blauwe telefooncel en Britse humor. Word je opgewonden van die drie dingen? Dan is deze BBC remake van de ouderwetse Doctor Who helemaal je ding. De laatste vijf seizoenen staan nu op Netflix.

Tremors, film (IMDb: 7.2)

Een echte cultklassieker over gigantische wormen met Kevin Bacon in de hoofdrol. Niet heel bijzonder, maar wel leuk om op je lijst te hebben staan.

Dragon: The Bruce Lee Story, film (IMDb: 7.0)

Bruce Lee is een legende. Als iemand weet hoe je een potje moet kontschoppen, dan was hij het wel. Gelukkig kunnen we dat nu ook zelf gaan bekijken, want Dragon is nu te zien op Netflix.

Paul, film (IMDb: 7.0)

Als Simon Peg en Nick Frost samen in een film zitten, dan weet je dat het lachen wordt. Paul is daarop geen uitzondering. Ditmaal komt het duo in aanraking met een alien genaamd Paul. Hij is lomp, heeft gevoel voor humor en wil uit handen blijven van de Amerikaanse overheid. Paul haalt niet het niveau van Shaun of the Dead en Hot Fuzz, maar is desalniettemin zeker vermakelijk.

Meer Netflix

In totaal verschijnen er 54 nieuwe films en series op Netflix deze week. Wil je weten welke? Klik dan hier voor het complete overzicht.

Reageer op artikel:
Netflix update week 34: deze toffe series en films kun je nu bekijken
Sluiten