Redactie
Redactie Films & Series 30 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

Netflix update week 31: deze toffe series en films kun je nu bekijken

Er zijn ruwweg twee zaken die we ons in de loop van de dag afvragen: wat gaan we eten en welke serie of film gaan we vanavond op Netflix kijken? Gezien het aanbod van de streaminggigant constant wordt aangepast, brengen wij je in deze rubriek wekelijks op de hoogte.

Het aanbod is dermate groot, dat we een selectie hebben gemaakt waarvan wij denken dat jij het wel kunt waarderen. Staat er niks voor je tussen? In ons Netflix dossier vind je een groot aanbod van films en series die sowieso de moeite waard zijn. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste Netflix-nieuws.

El Chapo (2017), seizoen 3 (Netflix Original), IMDb: 7.9

Parallel aan het succes van Narcos, loopt El Chapo. Andere drugsdealer, ander verhaal, andere sfeer, dezelfde ingrediënten. Volgens sommigen beter dan z’n tegenhanger, anderen vinden van niet. Kijk ze allebei en oordeel zelf.

Orange is the New Black (2015), seizoen 6, IMDb: 8.5

Vooral populair onder vrouwen, maar wees niet gevreesd: ook veel mannen kunnen hun lol op met Orange is the New Black. In het zesde seizoen waait een nieuwe wind door de gevangenis, wat voor de nodige spanning (en ook plezier) zorgt.

Roman Empire: Reign of Blood (2016), seizoen 1, IMDb: 6.7

In deze serie komen historische feiten en drama samen. Een bloedtopper is het nooit geworden, maar desalniettemin een aanrader voor liefhebbers van een historisch epistel. Het verhaal speelt zich af tijdens de regeerperiode van keizer Commodus, die verantwoordelijk was voor de val van Rome.

Extinction (2018), film (Netflix Orignal), IMDb: –

Wat als dromen waarheid zouden worden? Dan zou de wereld behoorlijk bizarre vormen aannemen, denk je niet? In deze Netflix Original gebeurt precies dat, zodra een doodnormale man zijn dromen over alieninvasies daadwerkelijk ziet uitkomen.

Iliza: Elder Millennial (2018), comedy special (Netflix Original), IMDb: –

Wij kennen haar nog niet en op basis van een trailer is het lastig in te schatten, maar het lijkt alsof deze comedy special de moeite waard is. De rode draad: het leven van Iliza Shlesinger nu ze 35 en gehuwd is.

El Aviso (2018), film (Netflix Original), IDMb: –

Actie en spanning alom, perfect voor een vrijdagavond met bier en pizza. Een man ontdekt een wiskundig schema achter een serie doden en probeert het eerst volgende slachtoffer te beschermen door de moordenaars voor te zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix update week 31: deze toffe series en films kun je nu bekijken
Sluiten