Redactie
Redactie Netflix 14 jan 2019

Netflix update week 3: deze toffe films en serie kun je nu bekijken

Er zijn ruwweg twee zaken die we ons in de loop van de dag afvragen: wat gaan we eten en welke serie of film gaan we vanavond op Netflix kijken? Gezien het aanbod van de streaminggigant constant wordt aangepast, brengen wij je in deze rubriek wekelijks op de hoogte.

Netflix heeft weer voldoende content op haar platform gegooid, waardoor de keuze wat je moet gaan kijken best lastig is. Maar wij denken dat je onderstaande zonder enige twijfel kunt waarderen. Staat er niks voor je tussen? In ons Netflix dossier vind je een groot aanbod van films en series die sowieso de moeite waard zijn. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste Netflix-nieuws.

Titans (2018), seizoen 1

Hou je van gruwelijke series die diept gedoopt zijn in een superheldensausje? Dan is DC’s Titans een goede match. In de serie zien we hoe Batmans ex-partner Dick Grayson zijn eigen pad volgt en zich daarmee afscheidt van de strategie die zijn leermeester er op nahield. Samen met een groep nieuwbakken superhelden gaat hij aan de slag om het kwaad te bestrijden.

Titans | Officiële trailer [HD] | Netflix

Titans volgt Robin die uit de schaduw van Gotham City treedt om een nieuwe groep helden te leiden: Raven, Starfire en Beast Boy. Het nieuwe team van jonge superhelden werkt samen om hun eigen problemen op te lossen en de wereld te beschermen tegen het kwaad.

Sex Education (2019), seizoen 1 (Netflix Original)

Gillian Leigh Anderson is een Amerikaans actrice die we kennen als FBI-agent Dr. Dana Scully in The X-Files en detective Stella in het fantastische The Fall. Voor de fans zal het dus wennen zijn om haar in de rol van moeder te zien in Sex Education. Naast haar opvoedkundige taak is ze ook nog eens seksuoloog. Als je dan ook nog weet dat ze een opgroeiende tienerzoon heeft en op seksueel gebied geen blad voor de mond neemt, is het helemaal raak. Hilarisch, maar zeker niet té vulgair, ook al is het minstens bijzonder te noemen als je moeder (beroepsmatig) geïnteresseerd is in je klokkenspel. Inderdaad, bijzonder dus.

SEX EDUCATION Trailer (2019) Netflix

Official Sex Education Series Trailer 2019 | Subscribe ➀ http://abo.yt/ki | Gillian Anderson Series Trailer | Release: 11 Jan 2019 | More https://KinoCheck.com/serie/407/sex-education-2019 Inexperienced Otis channels his sex therapist mom when he teams up with rebellious Maeve to set up an underground sex therapy clinic at school.

The Last Laugh (2019), film (Netflix Original)

De trailer ziet er tof uit, maar dat zegt niks: dit is typisch zo’n verhaal dat of fantastisch ontwikkelt of volledig kan floppen. We geven ‘m het voordeel van de twijfel. In The Last Laugh zien hoe talentenmanager Al naar het bejaardenhuis verhuisd en daar een oude komiek ontmoet: Buddy. De beste man is al vijftig jaar gestopt met comedy, maar Al overtuigt hem om zijn talent uit de mottenballen te halen. Verwacht veel flauwe grappen, levenslessen en – indien goed uitgevoerd – een tranentrekker aan het einde.

The Last Laugh | Official Trailer [HD] | Netflix

When retired talent manager Al Hart is reunited with his first client, Buddy Green, a comic who quit show business 50 years ago, he convinces Buddy to escape their retirement community and hit the road for a cross-country comedy tour.

ReMastered: Massacre at the Stadium (2019)

De ReMastered-serie op Netflix is een absolute aanrader voor muziekliefhebbers (en voor mensen die van een goed verhaal houden). Eerder zagen we hoe Bob Marley werd neergeschoten, hoe Jam Master Jay werd vermoord en hoe Johnny Cash het Witte Huis bezocht en daar herrie schopte. Dit keer is het de beurt aan een minder bekende muzikant (aan deze kant van de oceaan) met een bijzonder verhaal: Victor Jara. De Chileense volkszanger en activist werd in 1973 vermoord en werd daarmee het gezicht van de Chileense strijd.

ReMastered: Massacre at the Stadium | Trailer [HD] | Netflix

The Music You Know. The Stories You Don’t. Netflix’s Original Documentary Series, ReMastered, investigates high-profile events affecting some of the most legendary names in music presenting groundbreaking discoveries and insights beyond what’s been previously reported.

When Heroes Fly (2018), 1 seizoen

Dit verhaal staat als een huis en de reacties zijn lovend. In When Heroes Fly zien we hoe een groep vrienden wordt opgeslokt en uitgekotst door een bloederige oorlog. Een van de vrienden verliest in de strijd zijn bloedmooie zus. De mannen vinden elkaar weer als een van de vrienden zijn zus ergens denkt te hebben gespot – ondanks eerdere berichten over het overlijden. Ze besluiten haar te zoeken, met de nodige spanning tot gevolg.

When Heroes Fly – Official Trailer

A New Series from Keshet International Coming Soon from Menemsha Films http://www.MenemshaFilms.com

Kong: Skull Island, film

Kong: Skull Island is een Amerikaanse avonturenfilm uit 2017 over de fictieve reuzengorilla Kong. Het alom bekende verhaal, in een nieuw jasje. Je kent het inmiddels wel, maar blijf toch leuk om te kijken.

Kong: Skull Island – Rise of the King [Official Final Trailer]

On March 10, witness the rise of the King. Watch the NEW trailer for #kongskullisland and get tickets now: http://bit.ly/kongtix – KONG: SKULL ISLAND On March 10, 2017, the producers of Godzilla transport audiences to the birthplace of one of the most powerful monster myths of all in KONG: SKULL ISLAND, from Warner Bros.

Nog meer Netflix

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de nieuwste series op Netflix? Dan moet je ook zeker onze eigen podcast Kijkvoer! gaan beluisteren. Iedere week vertellen we je alles wat je moet weten. Binnen twintig minuten ben je weer helemaal bij en weet je precies wat je moet gaan bingen op Netflix.

Kijkvoer podcast over Netflix
Reageer op artikel:
Netflix update week 3: deze toffe films en serie kun je nu bekijken
Sluiten