Redactie
Redactie Films & Series 25 jun 2018

Nieuw op Netflix week 26: deze toffe series en films kun je nu bekijken

Er zijn ruwweg twee zaken die we ons in de loop van de dag afvragen: wat gaan we eten en welke serie of film gaan we vanavond op Netflix kijken? Gezien het aanbod van de streaminggigant constant wordt aangepast, brengen wij je in deze rubriek wekelijks op de hoogte.

Het aanbod is dermate groot, dat we een selectie hebben gemaakt waarvan wij denken dat jij het wel kunt waarderen. Staat er niks voor je tussen? In ons Netflix dossier vind je een groot aanbod van films en series die sowieso de moeite waard zijn. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste Netflix-nieuws.

Shooter (2017), seizoen 3 (elke week een aflevering), IMDb: 7.8

De actieserie over sniper-baas Bob Lee Swagger keert terug en reken er maar op dat hij weer met scherp schiet. Meer info over het derde seizoen lees je in dit artikel.

Luke Cage (2016), seizoen 2, IMDb: 7.5

Het tweede seizoen over de onbreekbare reus in het Netflix X Marvel-universum. De Marvel-serie zijn allemaal de moeite waard, op Iron Fist na.

Cooking on High (2018), seizoen 1, IMDb: –

Een cannabis kookwedstrijd. Lees: koks die maaltijden met cannabis bereiden. Moet haast wel tof worden. Of totaal floppen, dat kan ook natuurlijk.

Cooking on High op Netflix

Derren Brown: Miracle (2018), seizoen 2, IMDb: –

Derren laat zien dat je mensen met de juiste inzet behoorlijk vreemde dingen kunt laten doen. We hebben al een deel gekeken en kunnen concluderen dat het een aanrader is.

The Vietnam War, seizoen 1, IMDb: 9.2

De Tweede Wereldoorlog heeft behoorlijke wat impact gemaakt in Europa, maar voor de Vietnam-oorlog is een stuk minder aandacht in onze geschiedenisboeken. Deze documentaireserie geeft een complete inkijk in deze vreselijke strijd.

The Vietnam War, netflix, documentaire, redenen om te kijken

Trainspotting, film, IMDb: 8.2

Een keiharde klassieker en een moetje als je de titel ‘filmliefhebber’ met trots wil dragen. Voor iedereen die ‘m al gezien heeft: kijk hem gewoon nog een keer. En nog een keer. En nog een keer.

Unsolved (2018), 1 seizoen, IMDb: 8.0

De moorden op Biggie en 2Pac onder de loep genomen. Het blijven interessante zaken.

Free State Of Jones, film, IMDb: 6.9

De geschiedenis van de burgeroorlog in Amerika en de opkomst van de KKK wordt in Free State of Jones scherp in beeld gebracht.

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix week 26: deze toffe series en films kun je nu bekijken
Sluiten