Netflix update week 22: deze toffe series en films kun je nu bekijken

Er zijn ruwweg twee zaken die we ons in de loop van de dag afvragen: wat gaan we eten en welke serie of film gaan we vanavond op Netflix kijken? Gezien het aanbod van de streaminggigant constant wordt aangepast, brengen wij je in deze rubriek wekelijks op de hoogte.

Het aanbod is dermate groot, dat we een selectie hebben gemaakt waarvan wij denken dat jij het wel kunt waarderen. Staat er niks voor je tussen? In ons Netflix dossier vind je een groot aanbod van films en series die sowieso de moeite waard zijn. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste Netflix-nieuws.

The Toys That Made Us, docu serie, IMDb: 8.1

Het is weer tijd voor een flinke berg jeugdsentiment, want het tweede seizoen van The Toys That Made Us staat op Netflix. In deze serie kijken de genieën achter het bekendste speelgoed ter wereld terug op hun creaties. In het eerste seizoen zagen we G.I. Joe, Star Wars, Barbie en He-Man voorbij komen. Nu krijgen we ook het verhaal achter Transformers, Star Trek, Hello Kitty en Lego.

Fauda, serie, IMDb: 8.4

Op Netflix vind je series uit bijna alle landen, toch valt vooral Fauda op. Het is namelijk de enige serie uit Israël die je er kunt vinden. Deze razend spannende thriller draait om een gepensioneerde topagent. Wanneer hij ontdekt dat een Palestijnse militant die hij dacht gedood te hebben nog leeft, opent hij opnieuw de jacht op zijn voormalig doelwit.

Survivors Guide to Prison, documentaire, IMDb: 6.9

Van een gevangenisstraf wordt niemand blij, maar als crimineel kun je beter vastzitten in Nederland dan in Amerika. Daar is het gevangenissysteem al lange tijd een heet hangijzer. Hier wil je absoluut niet terecht komen. Dat bewijst deze serie ook nog maar weer eens. In Survivors Guide to Prison bespreken voormalige gedetineerden, agenten en beroemdheden het Amerikaanse gevangenissysteem op kritische wijze.

The Traffickers, docu serie, IMDb: 7.4

Van de hoorn van een neushoorn tot kinderen en van organen tot wapens. In de duistere onderwereld wordt in werkelijk alles gehandeld. In The Traffickers serie duikt journaliste Nelufar Hedayat in de wereld van de zwarte handel. Het resultaat is een confronterende achtdelige docu serie die laat zien hoe ver mensen gaan om geld te verdienen.

Lopende series op Netflix

Naast alle nieuwe titels die op Netflix verschijnen, zijn er ook series die gewoon doorlopen en iedere week een nieuwe aflevering krijgen. Zo kun je deze week naar de laatste aflevering van het vierde seizoen van The Flash kijken. Daarnaast staan er ook nieuwe afleveringen van Supergirl, The 100 en The Originals voor je klaar.

Nog meer Netflix

Er valt weer genoeg te bingen en daar kun je maar beter snel mee beginnen, want ook in juni komen er weer de nodige nieuwe titels naar Netflix. Benieuwd welke films en series je volgende maand kunt verwachten? Klik dan hier. Ben je juist aan het wachten tot er een nieuwe afleveringen komen van je favoriete serie? Kijk dan hier om te zien welke topseries dit jaar een nieuw seizoen gaan krijgen.

Reageer op artikel:
Netflix update week 22: deze toffe series en films kun je nu bekijken
Sluiten