Netflix update week 20: corruptie, de duivel keert terug op aarde en Jochem Myjer

Er zijn ruwweg twee zaken die we ons in de loop van de dag afvragen: wat gaan we eten en welke serie of film gaan we vanavond op Netflix kijken? Gezien het aanbod van de streaminggigant constant wordt aangepast, brengen wij je in deze rubriek wekelijks op de hoogte.

Netflix heeft weer voldoende content op haar platform gegooid, waardoor de keuze wat je moet gaan kijken best lastig is. Maar wij denken dat je onderstaande zonder enige twijfel kunt waarderen. Staat er niks voor je tussen? In ons dossier vind je een groot aanbod van films en series die sowieso de moeite waard zijn. Of luister iedere week naar onze podcast: Kijkvoer! Hierin praten we je bij over wat er allemaal nieuw is op Netflix en vertellen we je het laatste nieuws rondom de streamingdienst.

The Mechanism // seizoen 2 // Netflix Original serie

Zoals je misschien wel zult weten hebben de makers van Narcos nog een ijzersterke serie op hun naam staan. Er zit dan misschien iets minder actie in, maar qua spanning doet The Mechanism niets onder voor die andere Netflix Original. In deze serie volgen we een politieagent die het grootste corruptieschandaal uit de geschiedenis van Brazilië bloot probeert te leggen. Het eerste seizoen was razend spannend en nu gaat dit waargebeurde verhaal weer verder.

The Mechanism | Season 2 – Official Trailer [HD] | Netflix

Ruffo and Verena continue to try to uncover the truth behind the Mechanism. They’re about to learn that when the deck is stacked, the more you investigate, the uglier things get. The Mechanism Season 2 premieres May 10, only on Netflix.

Lucifer // seizoen 4 // Netflix Original serie

Na drie seizoen besloot Fox, tot groot ongenoegen van de fans, afscheid te nemen van de serie Lucifer. Gelukkig dook Netflix op als reddende engel en zorgde ervoor dat deze demonische serie toch nog een vierde seizoen kreeg. Die staat nu in zijn geheel voor je klaar op Netflix en dus gaat het avontuur van de duivel op aarde gewoon weer verder.

Lucifer | Season 4 Official Trailer [HD] | Netflix

Reeling from the aftermath of Chloe seeing his devil face, Lucifer faces a new challenge: Eve, the original sinner herself, is back. Does she want revenge for when he tempted her out of Eden oh so many years ago… or something else entirely? Lucifer Season 4 premieres May 8 only on Netflix.

El Recluso // seizoen 1 // Netflix Original serie

Wat doe je als de dochter van de Amerikaanse president ontvoerd wordt door een Mexicaanse bende? Precies, dan stuur je een ex-marinier naar Mexico om zich daar vrijwillig op te laten sluiten in de gevangenis en zo de bende te infiltreren. Dat is het verhaal van El Recluso in een notendop en dat levert, als we de trailer mogen geloven, een ongekend spannende serie op.

El Recluso | Tráiler Oficial

Uploaded by Kiki ElMorro on 2018-07-23.

Jochem Myjer // 2 shows // komedie

Zin om te lachen? Dan hebben we goed nieuws, want vanaf deze week staan er weer twee shows van Jochem Myjer op Netflix. Even geduld Aub! en Adéhadé zijn misschien niet de nieuwste shows, maar humor is natuurlijk tijdloos.

Jochem Myjer – De Paus (AdĂ©hadĂ©)

https://jochemmyjer.nl/ Een fragment uit de eerste show AdĂ©hadĂ© (2001 – 2003). De voorstelling is op dvd uitgebracht, online te zien op Voorstelling Gemist en te beluisteren op Spotify. INSTAGRAM: https://goo.gl/w2Vift FACEBOOK: https://goo.gl/sef5ee TWITTER: https://goo.gl/XtsmvL SPOTIFY: goo.gl/npzaKQ

jailbirds // seizoen 1 // Netflix Original docuserie

Als je Orange Is The New Black een toffe serie vond, heeft Netflix weer iets voor je. Jailbirds is namelijk net als OITNB, maar dan in het echt. Een documentaireserie over het leven in de vrouwengevangenis van Sacramento.

Jailbirds | Official Trailer | Netflix

Love, hate, betrayal — the drama never ends for both first-time and veteran inmates trying to survive behind bars at the Sacramento County Jail. Watch Jailbirds May 10, only on Netflix.

Tiny House Nation // seizoen 1 // Netflix Original serie

Tiny houses zijn populair en daarom komt Netflix met een nieuwe serie over deze kleine huisjes. In Tiny House Nation reizen twee presentatoren door Amerika op zoek naar de tofste en meest bijzondere kleine huisjes. Dit is het bewijs dat je ook met minder heel gelukkig kunt zijn.

Last Breath // documentaire

Is verdrinken je grootste nachtmerrie? Blijf dan uit de buurt van de documentaire Last Breath. Hierin volgen we namelijk een Britse beroepsduiker die vast zit op de bodem van de oceaan. Hij heeft beperkte zuurstof en zijn kans op overleven wordt met de seconde kleiner.

Last Breath – Official UK Trailer

Last Breath is out in UK & EIRE cinemas and on demand 5 April. https://lastbreathdoc.co.uk A commercial diver is stranded on the seabed with 5 minutes of oxygen, but no chance of rescue for more than 30 minutes. With access to amazing archive, this is the true story of one man’s impossible fight for survival.

Wild Card // film

Voor de liefhebbers van actiefilms heeft Netflix Wild Card binnengehaald. Een lekker beukfilm met in de hoofdrol Jason Statham. Hierin speelt hij een lijfwacht die op zoek gaat naar een verkrachter om wraak te nemen. Deze blijkt alleen wel lid te zijn van een bende en dus krijgt Jason het aan de stok met een genadeloze maffiabaas. Nog niet overtuigd? De beeldschone SofĂ­a Varga heeft ook een rol in de film.

Wild Card Official Trailer #1 (2015) – Jason Statham, Sofia Vergara Movie HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt Wild Card Official Trailer #1 (2015) – Jason Statham, Sofia Vergara Movie HD Nick Wild (Jason Statham) is a Las Vegas bodyguard with lethal professional skills and a personal gambling problem.

De gehele lijst met alle series, films en documentaires die deze zijn verschenen, vind je hier.

Meer Netflix? Luister onze podcast Kijkvoer!

Kijkvoer podcast over Netflix

Netflix Nederland

Reageer op artikel:
Netflix update week 20: corruptie, de duivel keert terug op aarde en Jochem Myjer
Sluiten