Netflix update week 13: deze toffe series en films kun je nu bekijken

Er zijn ruwweg twee zaken die we ons in de loop van de dag afvragen: wat gaan we eten en welke serie of film gaan we vanavond op Netflix kijken? Gezien het aanbod van de streaminggigant constant wordt aangepast, brengen wij je in deze rubriek wekelijks op de hoogte.

Het aanbod is dermate groot, dat we een selectie hebben gemaakt waarvan wij denken dat jij het wel kunt waarderen. Staat er niks voor je tussen? In ons Netflix-dossier vind je een groot aanbod van films en series die sowieso de moeite waard zijn. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste Netflix-nieuws.

Red Trees (2017), documentaire, IMDb: 7.2

De Tweede Wereldoorlog blijft een dermate intense periode in de geschiedenis, dat er vandaag de dag nog steeds documentaires uitkomen die verhalen uit die tijd vertellen. Zo ook Red Trees, dat het verhaal vertelt over een Joodse familie dat vanuit het bezette Praag in Brazilië terechtkwam.

Santa Clarita Diet (2017), serie, 2 seizoen, Netflix Original, IMDb: 7.6

Een normale situatie, verandert in een pure hel vol dood en verderf. Maar dan wel in een grappig jasje. Makkelijk kijkvoer voor luie zondagavonden.

A Korean Odyassey (2017), film, IMDb: 8.8

Een vaag figuur dat de macht wil krijgen, wat niet wil vlotten omdat zijn lot in handen ligt van bovennatuurlijke wezens. Hmm, klinkt als iets wat grandioos kan mislukken. Op IMDb krijgt de film een 8.8, dus dat is de reden dat we ‘m hebben meegenomen in dit overzicht.

The Defiant Ones (2017), muziekdocumentaire, Netflix Original, IMDb: –

Deze docu van regisseur Allen Hughes vertelt het verhaal van Dr. Dre en Jimmy Iovine, de man achter Interscope Records. Een mooi kijkje in het brein van deze legendes.

The Mechanism (2018), serie, IMDb: –

In The Mechanism volgt de kijker een groep rechercheurs die zich moeten gaan buigen over een op het eerste oog doorsnee witwaszaak, maar als snel wordt duidelijk dat er een gigantisch corruptienetwerk achter zit. Tot dit netwerk behoren niet alleen criminelen, maar ook prominente figuren zoals politici en grote spelers uit de zakenwereld. Zo verandert een eenvoudige zaak al snel in een duister politiek spel. Meer over deze serie, vind je in dit artikel.

Requiem (2018), serie (1 seizoen), Netflix Original, IMDb: –

Sfeer: grauw. Setting: Londen. Productie: Netflix. Samenvatting: een vrouw komt onverwacht in de zaak van een vermist meisje terecht. Veel ingrediënten die een succesvolle serie beloven.

Game Over, Man! (2018), film, IMDb: –

We hebben de zin: “Ik kijk uit naar deze film” horen vallen op de redactie en dus geven we ‘m het voordeel van de twijfel. Kern: drie losers veranderen in strijders nadat het hotel waarin ze verblijven wordt aangevallen door terroristen.

Reageer op artikel:
Netflix update week 13: deze toffe series en films kun je nu bekijken
Sluiten