Redactie
Redactie Films & Series 21 maart 2018

Netflix update week 12: deze toffe series en films kun je nu bekijken

Er zijn ruwweg twee zaken die we ons in de loop van de dag afvragen: wat gaan we eten en welke serie of film gaan we vanavond op Netflix kijken? Gezien het aanbod van de streaminggigant constant wordt aangepast, brengen wij je in deze rubriek wekelijks op de hoogte.

Het aanbod is dermate groot, dat we een selectie hebben gemaakt waarvan wij denken dat jij het wel kunt waarderen. Staat er niks voor je tussen? In ons Netflix-dossier vind je een groot aanbod van films en series die sowieso de moeite waard zijn. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste Netflix-nieuws.

On My Block (2018), serie, Netflix Original, IMDb: –

On My Block is een Amerikaanse high school comedy, maar in tegenstelling tot veel soortgenoten wél goed uitgevoerd. Check de trailer en je snapt waarom.

Take Your Pills (2018), documentaire, IMDb: –

Tabula Rasa (2017), serie, IMDb: 8.2

Door velen de Belgische tegenhanger van The Sinner (deze serie krijgt overigens een tweede seizoen, zoals hier te lezen is) genoemd, wat alvast een goed begin is. De kern: Een jonge vrouw met geheugenverlies speelt een sleutelrol in een vermissingszaak. Het doel: haar geheugen terugkrijgen.

Go Back to Where You Came From (2012), docu-serie (twee seizoen), IMDb: 8.2

We hebben allemaal vooroordelen en houden ons nauwelijks bezig met de situatie van vluchtelingen. Deze groep Australiërs ging de uitdaging aan om dezelfde barre reis te maken als de vluchtelingen die ze eerder niet zagen staan.

 

NSU: German History (2015), film, IMDb: 7.4

Neonazisme een ding uit het verleden? Zeker niet. Deze film schets een verhaal waarin de politie een strijd voert om de  moordende Nationalsozialistischer Untergrund uit te roeien.

Ricky Gervais: Humanity (2018), cabaret, Netflix Original, IMDb: –

Wat ons betreft een held, maar smaak is en blijft een subjectief ding. Toch denken we dat deze Netflix Special iedereen wel aan het lachen kan brengen. Of tenminste met je moraal kan tarten.

Annihilation (2018), film, IMDb: 7.8

Een mysterieuze regio, een geheime missie en een nieuwsgierige bioloog. Alle ingrediënten voor een goed verhaal.

Reageer op artikel:
Netflix update week 12: deze toffe series en films kun je nu bekijken
Sluiten