Mark Hofman
Mark Hofman Netflix 5 nov 2018

Netflix update week 45: deze toffe films en serie kun je nu bekijken

#3 Vuurzee (2 seizoenen)

Een goede Nederlandse serie? Die zien we niet vaak! Althans, niet op Netflix dan. Maar de eerste twee seizoenen van Vuurzee weten hier zonder enige twijfel verandering in te brengen.

In het eerste seizoen zien we een badplaats opgeschrikt worden door de verdwijning van de zestienjarige Yasmine. Haar vriend Sander heeft hier zonder twijfel iets mee te maken. Vraagstukken als ‘Wat is er gebeurt’ , ‘Waarom is het gebeurt?’  en ‘Wie houdt er wat achter?’ worden in dit eerste seizoen beantwoord. Een seizoen wat wordt opgevolgd door Vuurzee II met als hoofdtitel: Wie Neem Er Wraak? In dit seizoen lijkt de rust teruggekeerd te zijn, maar weet een bijzonder bericht de boel te veranderen. Er is een nieuw drama wat zich aanbiedt, wat misschien wel iets te maken heeft met Yasmine. Een sterke thriller die we, vanuit Nederlandse bodem, niet vaak zien.

Vuurzee 2009 – promo serie 2

Check de site: http://vuurzee.vara.nl Vuurzee is een psychologische thrillerserie van de VARA. De nieuwe reeks was vanaf zaterdag 31 januari 2009 te zien op Nederland 1 om 21.30 uur. In de eerste reeks was Boedzand in rep en roer door de raadselachtige verdwijning van Yasmin.

De eerste twee seizoenen van vuurzee staan sinds 3 november op Netflix

Reageer op artikel:
Netflix update week 45: deze toffe films en serie kun je nu bekijken
Sluiten