Mark Hofman
Mark Hofman Netflix 5 nov 2018

Netflix update week 45: deze toffe films en serie kun je nu bekijken

#1 House of Cards (seizoen 6)

Een van de eerste succesvolle Netflix Original is terug met een zesde seizoen. House of Cards wist, samen met Orange Is The New Black, de Netflix Originals zonder enige twijfel op de kaart te zetten. Toch komen beide shows aan tot een einde. Waar dit bij OITNB in 2019 gebeurt, is House of Cards afgelopen week aan haar einde begonnen. In het zesde seizoen zetten we ons schrap voor het definitieve einde van de serie.

Een seizoen wat zich niet focust op Frank Underwood, maar op Claire. Uiteraard is Kevin Spacey niet meer te zien in de serie na het hele #MeToo schandaal en is hij uit House of Cards geschreven. Zijn personage is afgetreden als President van de Verenigde Staten en nu is het de taak van Claire Underwood om het land te leiden. Iets wat de eerste vrouwelijk Amerikaanse president ooit op bikkelharde wijze weet te doen. Claire zet te de jacht in op een ongrijpbare terrorist, die een bedreiging vormt voor het hele land. Met meer vijanden dan vrienden moet de dame het probleem loos van Frank overnemen. En of dat lukt? Dat check je zelf in een prachtig laatste seizoen, van een serie die Netflix op de kaart heeft weten te zetten.

House of Cards: Season 6 | Official Trailer [HD] | Netflix

Each one of us has to defend our destiny. Watch House of Cards on Netflix: https://www.netflix.com/title/70178217 #Netflix #HouseOfCards #RobinWright SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Het zesde seizoen van House of Cards staat sinds 2 november op Netflix

Reageer op artikel:
Netflix update week 45: deze toffe films en serie kun je nu bekijken
Sluiten