Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 31 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Op het matje bij Netflix: Elise Schaap bevestigt derde seizoen Undercover

Undercover was meteen al een groot succes op Netflix. De serie won zelfs de juryprijs voor beste serie op het prestigieuze Cinequest Film Festival. Ook in het buitenland sloeg de serie aan. In Engeland stond de Belgisch-Nederlandse serie zelfs in de top 3 best bekeken buitenlandse series op Netflix.

Undercover seizoen 2…

Dat smaakt natuurlijk naar meer, en het tweede seizoen van Undercover is dan ook al een tijdje in de maak. De hoofdpersonages Bob Lemmens / ‘Peter Bogaert’ (Tom Waes), Kim de Rooij / ‘Anouk Janssens’ (Anna Drijver), Ferry Bouman (Frank Lammers) en Danielle Bouman (Elise Schaap) zie je allemaal weer terug in het vervolg op seizoen 1.

Je kunt op een release in de lente van dit jaar rekenen, of aan het begin van de zomer. Dat is dus nog even een kwestie van afwachten, maar toch kun je nu ook al beginnen met het uitkijken naar het derde seizoen van Undercover. Het is namelijk bijna zeker dat die eraan komt!

… en seizoen 3 bevestigd!

Die semi-bevestiging kwam niet uit de hoek van Netflix zelf, maar uit de mond van Elise Schaap. Zij speelde Danielle Bouman in het eerste seizoen. Ze was gisteren samen met Tom Waes te gast bij Jinek, de ‘nieuwe’ talkshow van Eva Jinek op RTL4.

De twee Undercover-acteurs waren beiden voor een ander onderwerp te gast, los van elkaar dus. Toch greep Jinek haar kans schoon om even naar Undercover te vragen. De vraag was simpel: komt er een derde seizoen? Tom Waes zei verstandigerwijs niks, maar Elise kon het niet laten om overduidelijk ‘ja’ te knikken.

De boodschap is dus duidelijk: er komt een derde seizoen van Undercover. Of Netflix blij is met deze aankondiging, is maar de vraag. Aandacht in een van de grootste talkshows van Nederland is nooit verkeerd, maar de streamingdienst staat er bekend om dat het strak de regie in eigen handen wil houden…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Op het matje bij Netflix: Elise Schaap bevestigt derde seizoen Undercover
Sluiten