Slecht nieuws voor iedereen die Undercover seizoen 2 wil bingen op Netflix

Er komen dit jaar nog genoeg toffe titels naar Netflix, maar wij kijken misschien nog wel het meest uit naar een Nederlandse serie. Na een razend spannend eerste seizoen kunnen we niet wachten op de tweede reeks afleveringen van Undercover. Grote kans dat ook in jouw agenda 6 september rood omcirkeld is. Helaas hebben we wel slecht nieuws als je op die dag alle afleveringen van seizoen twee wil bingen.

Je hoeft die dag namelijk geen vrij te nemen voor een binge-sessie, want op 6 september zal alleen de eerste aflevering online verschijnen. Undercover seizoen twee gaat namelijk niet in één keer online verschijnen. Netflix heeft ervoor gekozen om iedere week een nieuwe aflevering online te zetten. Als het tweede seizoen net zo spannend wordt als het eerste, gaan we hele zware weken tegemoet.

Wekelijkse release

De eerste aflevering van Undercover seizoen twee is vanaf 6 september te zien is, en vanaf dan verschijnt er iedere week op zondag een nieuwe aflevering op Netflix. Dit betekent dat de tiende en laatste aflevering 8 november te zien zal zijn op Netflix. Je zult dus moeten kiezen: of tien weken lang in spanning zitten of wachten tot november en dan alle afleveringen bingen.

Undercover seizoen 2 op Netflix

Ergens is het jammer dat we niet meteen volle bak kunnen bingen op Netflix, maar op deze manier hebben we wel langer plezier van deze serie. Undercover is één van de betere Nederlands/Belgische series die we de laatste jaren hebben gezien, dus dat is alleen maar positief. Ben je benieuwd wat je kunt gaan verwachten van Undercover seizoen twee? Klik dan hier voor de razend spannende trailer die eerder deze week verscheen.

Reageer op artikel:
Slecht nieuws voor iedereen die Undercover seizoen 2 wil bingen op Netflix
Sluiten