Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 10 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Netflix dropt nieuwe en razend spannende Undercover seizoen 2 trailer

Nog een klein maandje wachten en dan is het zover: het tweede seizoen van Undercover. Mede dankzij Netflix groeide het eerst seizoen van deze spannende serie uit tot een enorme hit. Nu is het tijd voor een tweede seizoenen, want het verhaal is nog lang niet rond. Nieuwe gevaren duiken op terwijl criminelen uit het verleden (lees Ferry) hard werken aan een comeback. Tijd voor een nieuwe trailer.

Tot nu toe hebben we al aardig wat beelden van het nieuwe seizoen gezien. Toch werden we behoorlijk in de schaduw gehouden. Dat is nu helemaal anders. In deze twee minuten durende trailer laat Netflix ons voor het eerst zien wat we echt kunnen verwachten. En geloof ons, het gaat een razend spannende seizoen worden.

Wapenhandelaren en de comeback van Ferry

Undercover en Netflix gooien er namelijk nog een schepje bovenop. In het tweede seizoen gaat het namelijk niet meer om drugs, maar om wapens. Kim, die tegenwoordig bij Human Rights werkt, ontdekt illegale wapenhandel in Syrië en België. Ze schakelt vervolgens oud-collega Bob in.

De door Tom Waes gespeelde agent volgt het spoor en komt in het het Belgische achterland terecht bij een country & western-manege. Op het eerste oog een onschuldige plek waar ze op paarden rijden en aan linedance doen, maar dat is allemaal een facade.

Bob gaat opnieuw undercover en zet daarmee zijn leven op het spel. Deze gasten zijn zowaar nog gevaarlijker dan Ferry. Over je favoriete crimineel gesproken, hij zit nu in de bak. Helaas voor Bob en Kim heeft Ferry genoeg connecties om de jacht op de mensen die hem verraden hebben ook achter de tralies voort te zetten. De levens van Bob en Kim worden van alle kanten bedreigd.

Undercover seizoen 2 op Netflix

Dit alles wordt fantastisch samengevat in deze nieuwe trailer, en we kunnen dan ook niet wachten op seizoen twee van Undercover. Gelukkig hoeft dat ook niet lang meer. Vanaf 6 september staat een nieuwe reeks afleveringen namelijk op Netflix.

Groot fan van Frank Lammers als Ferry? Dan hebben we goed nieuws voor je! Netflix komt namelijk met een Undercover prequel die zich volledig richt op de jonge jaren van deze crimineel met een zachte g. Meer daarover lees je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Netflix dropt nieuwe en razend spannende Undercover seizoen 2 trailer
Sluiten